April 9Apr 9 PAO je skup kvalitetnih individualaca koji nije tim.Svakako ako se kockice posloze mogu do kraja cak i iz plej ina al nesto bas nisam ubedjen u to.
April 9Apr 9 Krajnje glupo je što se zadnje kolo igra u 2 dana umesto da igraju svi istog u isto vreme
April 9Apr 9 6 minutes ago, salerokada said:40 razlike za Pariz. Dali su 40+ u 1/4I kako posle toga uopšte neki tim da se sastavi da igra protiv njih. Nisam gledala ali me baš zanima da vidim šta se tu dešavalo. Valensija je prelepa kad igra protiv svakog ko nije Zvezda
April 9Apr 9 1 hour ago, Cash said:Valk ja bi rekao da vama ne odgovara to što je Real pobedio?Mislis? Real u potonje kolo bira hoce li pobjedom na PAO u plejofu ili porazom na Fener/ Hapoel. Sta bi ti izabrao?
April 9Apr 9 6 minutes ago, MiddleClass said:Mislis? Real u potonje kolo bira hoce li pobjedom na PAO u plejofu ili porazom na Fener/ Hapoel.Sta bi ti izabrao? Pao
April 9Apr 9 44 minutes ago, sasha said:Krajnje glupo je što se zadnje kolo igra u 2 dana umesto da igraju svi istog u isto vremePa kako bi inace Panatinaikos znao sta mu treba
April 9Apr 9 48 minutes ago, sasha said:Krajnje glupo je što se zadnje kolo igra u 2 dana umesto da igraju svi istog u isto vremeTakmičenje je ove sezone neregularno: učestvovanje izraelskih klubova, povlastice za njih, različiti kriterijumi u odnosu na ostale klubove, plus ovo što si naveo, lista je poduža.
April 9Apr 9 Ovo mislim nikad jos nije bilo - Olimpijakos za sada jedini od 20 timova ima pozitivan skor u gostima, zavrsili su 10-9.Hapoel je jedini imo do veceras - 9-8, imaju jos Monako i Makabi obe na straniBarsa sutra protiv Monaka igra za 10-9, Fener protiv Asvela u zadnjem kolu isto za 10-9 i prekid serije od 5 poraza na straniMoze ladno da se desi da samo Oli ostane pozitivanS druge strane 16 timova ima pozitivan bilans kotkuce, a Virtus sutra igra da bude 17. Jebem ti natjecanje, kao Cad, Burundi, Somalija, Ruanda, Malavi i Uganda u fudbaluA sto se tice regularnosti - pa nije isto ni gostima, neko je morao da putuje u tri kurca, neko u Bugarsku/SarajvoVolo bi i uprkos svemu da ipak ispadnu Barselona i Dubai ako je ikako moguce Edited April 9Apr 9 by Ratamahatta
April 9Apr 9 A za Zvezdin top 6 - kao onaj vic kad lala nadje carobnu lampuMislim se sta da mu trazim kad mi sto kuraca fali