May 17, 20197 yr Znaci Micic prvi plej reprezentacije, reunion sa Jokicem nadamo se , kao onomad u Megi samo sa vecim ambicijama. Edited May 17, 20197 yr by Micko8
May 17, 20197 yr 10 minutes ago, Micko8 said: Kakvo brukanje mozda i najskuplje ekipe u evropi 7 minutes ago, Zed said: Bilo je i pitanje vremena kada će se raspasti ta Obradovićeva košarka na koš manje. ne lupajte obojica
May 17, 20197 yr Nekako je mirisalo da ne mogu da uzmu čak i pored osvojenog prvog mesta na tabeli. Ali ovo je baš raspad. Real osvaja.
May 17, 20197 yr 6 minutes ago, theanswer said: Nikad gori Fener. Kada ovako lose odigra ekipa u najbitnijoj tekmi sezone, mozda je vreme za razlaz. Negde nesto ne stima.
May 17, 20197 yr Kako je Vesely rapidno propao poslednjih par meseci, ni na sta ne lici. Vasa i Sejn su potpuno genijalan tandem. Kudos i za stare kajle Andersona i Dunstona, znaju kad treba da se pojave.
May 17, 20197 yr Željko je čini mi se ovo ispustio iz ruku još u 3/4. Imam utisak da je i loše rotirao, kao da nije imao ideju šta će...
May 17, 20197 yr Just now, Joe D said: Kako je Vesely rapidno propao poslednjih par meseci, ni na sta ne lici. Vasa i Sejn su potpuno genijalan tandem. Kudos i za stare kajle Andersona i Dunstona, znaju kad treba da se pojave. Kada sa ovakvim parom uđeš u finale EL to nešto govori. Mislim, njihove defanzivne slabosti je bukvalno nemoguće sakriti.
May 17, 20197 yr Veseli ocigledno nije ni blizu 100%. Efes cele sezone igra najbolju kosarku i bilo bi lepo da osvoje.