Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

Šta znam, koliko si činjenično tačnih argumenata izneo, takva je i rasprava.

Slažem se, za preskočiti.

• Replies 15.1k
  • Views 797k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nedović je jedno od najlošijih domaćih pojačanja ikad u odnosu uloženo i dobijeno. Rešio je jednu utakmicu trojkom, a ostalo su ga obilazili kao čunj i ciglario sa trojkama.

Svinjarija je šta su mu uradili sa ugovorom, ali čovek nije pobednički igrač.

Druga najlošija investicija za domaćeg igrača je Vanja Marinković

47 minutes ago, garmonbozia said:

Nedović je jedno od najlošijih domaćih pojačanja ikad u odnosu uloženo i dobijeno. Rešio je jednu utakmicu trojkom, a ostalo su ga obilazili kao čunj i ciglario sa trojkama.

Ja samo cekam da Luka Mitrovic odigra pet minuta odlicne kosarke protiv Novosibirska ili Lazic na basketu ispred zgrade pa da se pojavi neki drugi okurac-opalac da smatra kako smo se odrekli autenticnih NBA igraca koji su iz dobrote srca svoga odlucili da ne igraju u Lejkrsima nego u Zvezdi a mi ih oterali kao poslednji dripci.

Edited by harper lee

Kakav je lik Himara. Namesti mu se baš protiv Valensije veče i to nakon što su ovi rašrafili Zvezdu u Pioniru 🤣

On i Anđušić ista aura...

1 hour ago, garmonbozia said:

Igro je dobro prvu polovinu prve sezone dok se nije prikljucio Kampaco, posle toga uglavnom kurton. Odlicni smo bili s njim i Vildozom te jeseni kad je preuzeo Drakula

Tad je jos bio brz i imo prvi korak da probije, u drugoj i trecoj sezoni je solidno izgubio na eksplozivnosti i brzini i jbg.

U prvoj mu sut bio kriminalan, puco je trojke ispod/oko 20% do pred kraj sezone kad smo vec ispali, onda mu se rasirio obruc tek

Resio je 2 EL derbija u gostima i to ce ostati legasi, kao i ono placipickovanje kad je uzo ABA ligu

Meni on uvek bio bzvz igrac, ni u repstaciji nisam volo kad upadne u 12. Popizdio sam kad je on otiso u Rio a Gudura osto kuci. Vreme je pokazalo da sam dzaba pizdio

Edited by Ratamahatta

Na Tviteru spektakl pod #kkcz

Živ je RSB umro nije

3794607_8b398ce47e121795463e06fd2ad73dbb.jpg

Večiti = Trofej

Ovaj Furnije tačno igrač koji fali KKCZ, jedva dobacuje do prvog obruča ali ga to ne uznemirava

Javite Saši ako nije otišao

Nedović gori od Marinkovića? Bravo, koliko poznavalaca ovde mada nothing beats da je ciganska blamaža posledica suđenja.

Izgleda da se Monta Moris teže povredio.

Armoni

Bruks

8 hours ago, garmonbozia said:

Vraćanje Davidovca iz Rusije je bez konkurencije (taman ga se bili rešili). Za ta dva transfera je imalo bar malo rezona, dok su se za Dedu bukvalno pare bacile u bunar...

I Dobric je prosle godine bio visak

I sad je verovatno

9 hours ago, smooth.Op said:

Izgleda da se Monta Moris teže povredio.

Covek bio igrac manje na terenu u ovih par meceva sto je igrao do sad ali verovatno bi dosao sebi, katastrofa bas