December 18, 2025Dec 18 17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Mićić u EP izdanju u OakiMicic je i protiv nas bio skandalozan.
December 18, 2025Dec 18 Itudis casti Panatanaikos Vasom Micicem, picka mu materina. Protiv nas je presedeo skoro celo drugo poluvreme.
December 18, 2025Dec 18 Kako se izvuce Makabi doma protiv Valensije, a zamalo se samoubio na 25sec do kraja i posjed.Real se provuce na inspiraciju Maledona. Hifi izdvivljao... Facu ga ponistio kad je trebalo.
December 19, 2025Dec 19 3 hours ago, harper lee said:Jurtseven je igrao u NBA ligi.Komično je bilo ono što sam uhvatio, ali ima mnogo golfskih struja koje poremete projekcije iz NBA. Nije Jurtseven baš tako drvo.
December 19, 2025Dec 19 12 hours ago, SNARC said:Zanemeh...Ogorcen sam na Evroligu jer je odredila da na Svetog Nikolu igramo kosarku umesto da slavimo sa svojima. Dobro ja slavim Svetog Jovana, ali veceras je trebalo da idemo kod kumova. A koju ti slavu slavis devojko? Dobre su ti te pantalone, strasno mi se svidjas, totalno si moderna.
December 19, 2025Dec 19 7 hours ago, steins said:Kako bre oblače ovakve pantalone?mene više zanima kako se svlače