December 4, 2025Dec 4 Asvel na 5 minuta do kraja vodi deset razlike u gostima protiv Itudisa, druge jese urnisale Zalgiris 20 razlike u gostima Dafuq Edited December 4, 2025Dec 4 by Ratamahatta
December 4, 2025Dec 4 3 minutes ago, Ratamahatta said:Asvel na 5 minuta do kraja vodi deset razlike u gostima protiv Itudisa, druge jese urnisale Zalgiris 20 razlike u gostima DafuqZašto baš sad i kome to odgovara
December 4, 2025Dec 4 Gde je publika u Botevgradu ,uvek je bilo solidno popunjeno? Nisu ih valjda izdali bugari
December 4, 2025Dec 4 19 minutes ago, Fakundo Sava said:Gde je publika u Botevgradu ,uvek je bilo solidno popunjeno?Nisu ih valjda izdali bugariBraća Bugari imaju trenutno preča posla od tamo nekih utakmica.
December 4, 2025Dec 4 Opasan Hapoel.Jebeš što je Asvel u pitanju, svakako imaju nešto.Pomaže i to što imaju najboljeg trenera. Edited December 4, 2025Dec 4 by Milošica
December 4, 2025Dec 4 Just now, Valk said:Itudis jbg. Može još tri/četiri u tu priču ali meni je Itudis 1.
December 4, 2025Dec 4 2 minutes ago, Milošica said:Itudis jbg. Može još tri/četiri u tu priču ali meni je Itudis 1.Ma nema veze ko je, nego što ima ko više nije.Ako govorimo o aktivnim.
December 4, 2025Dec 4 Napisacu ovde jer su na Partizanovom topiku isuvise jumpy i ne da mi se da tamo komentarisem.U ovoj reakciji nekih igraca (Vasington, Parker, Dzons) na skandiranje navijaca Zeljku posle utakmice kad je ekipa dosla da ih pozdravi rekao bih da mnogo toga od onoga sto se pripisuje Ostoji zapravo lezi na plecima igraca koje sam pomenuo. Oni su izgleda ozbiljno mislili da ce da smene trenera kojeg iz nekog razloga nisu zeleli i da ce pobedom nesto da dokazu i okrenu navijace na svoju stranu, vrlo su ispizdeli kad su shvatili da su se malo zajebali i da oni ovu publiku nece dobiti nikad. Vasington se, mozes misliti, uvredio.Sa tim isluzenim NBA igracima stvarno treba biti mnogo, mnogo oprezan, oni nemaju pojma kako ovde stvari funkcionisu.
December 5, 2025Dec 5 svaki igrač koji je mislio da može da smeni trenera i koji zbog toga nije poštovao odluke trenera i nije igrao na nivou na kome može treba da leti iz kluba. i to bez obzira kako se zove i kakav je njegov kvalitet, dal je Srbin, Amer ili neki treći, star, mlad itsl.to naravno nisu svi igrači. a koji su, to znaju sami igrači, a zna i stručni štab i znaju u klubu.sve informacije za dalji rad postoje i poznate se u kome treba da budu poznate. nije na navijačima da to istražuju, a i nema šta da se istražuje kada u klubu znaju u kome se radi. sad je samo pitanje šta će da se uradi u vezi toga. Edited December 5, 2025Dec 5 by Ted