Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

4 hours ago, Borca said:

Zbog politicke situacije Turska/Izrael Efes i Fenerbahce svoje domace utakmice sa Makabijem igraju u Letoniji i Litvaniji zadnjih sezona, a sada ce verovatno umesto te jedne domace utakmice sa Makabijem morati i jos jednu protiv Hapoela da igraju van Turske.

Ne kapiram tu moć Israela, ruske timove od kojih jedan suvlasnik lige izbacili, a sa druge strane turski klubovi "gube" domaćinstvo jer Israel vrši genocid u Gazi, a kamoli da ih izbace, nego nam stiže još jedan. Licemerno i odvratno pukefurpuke

• Replies 11.5k
  • Views 617.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kipar i zvanično odjebao Hapoel I Makabi.

Da smo pametni i mi to da uradimo. Ako ne mogu da igraju u Izraelu, ne treba ni da igraju Evroligu

14 hours ago, assignment said:

Ne kapiram tu moć Israela, ruske timove od kojih jedan suvlasnik lige izbacili, a sa druge strane turski klubovi "gube" domaćinstvo jer Israel vrši genocid u Gazi, a kamoli da ih izbace, nego nam stiže još jedan. Licemerno i odvratno pukefurpuke

to je zato što je Izrael jedina država na svetu koja potpuno samostalno može da vodi politiku. kakvu god politiku da vodi, ima ko će da stane iz toga i omogući, odbrani, pomogne, relativizuje. pa čak i ako ukljulčuje satiranje civilnog stanovništva

nije bitan sam zločin, nego ko ga čini. ako su Rusi, to su demoni, ako je Izrael, meh.....ima razloga koji opravdavaju to

49 minutes ago, Ted said:

to je zato što je Izrael jedina država na svetu koja potpuno samostalno može da vodi politiku. kakvu god politiku da vodi, ima ko će da stane iz toga i omogući, odbrani, pomogne, relativizuje. pa čak i ako ukljulčuje satiranje civilnog stanovništva

nije bitan sam zločin, nego ko ga čini. ako su Rusi, to su demoni, ako je Izrael, meh.....ima razloga koji opravdavaju to

Razumem ja politicki deo te igre, ne razumem sportski deo. Nakon osnivanja, postali su deo evropske sportske familije (npr. UEFA) jer eto, tamo sve divljaci i niko ne zeli sa njima da igra... Ali ne razumem sportski, jer kako uvek kazu, politika i sport da se ne mesa... not gud ju nou....

A to da mogu samostalno mogu da vode politiku... meh, nista bez USA i israelskih bogatasa/lobija... No nicije nije gorelo do zore...

čudite se kao da su se "politički" i "sportski" deo ikada razdvajali. sve je to politički deo.

bila bi fora da igraju u Moskvi

2 hours ago, uini said:

čudite se kao da su se "politički" i "sportski" deo ikada razdvajali. sve je to politički deo.

Pa razdvajaju, ali kao sto Ted rece, zavisi kod koga. Mislim mi to najbolje znamo na sopstvenoj kozi....

10 hours ago, *edited by mod said:

Kipar i zvanično odjebao Hapoel I Makabi.

Hapoel Tel Aviv navodno radi na tome da grad Sofija i Sofia Arena (12,000 mesta) bude sediste kluba za narednu sezonu Evrolige posto je Kipar kao primarna zelja odbio gostoprimstvo klubovima iz Izraela.

odlicno, mogao bi i makabi tamo

Olimpijakos zvanicno objavio da je Nikola Milutinov potpisao novi ugovor za naredne 3 sezone.

Gran Kanarija posle 17 godina igranja pod "kapom" organizacije Evrolige (uglavnom Evrokup) prelazi u FIBA Ligu šampiona.