Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 7. 6. 2025. at 17:06, Nikodije said:

btw sad mi pade na pamet jedna trivia. pre par meseci sam na fiba yt kanalu slucajno uhvatio utakmicu fiba evrokupa skotskog kluba caledonia gladiators iz malog grada east kilbride i iznenadio se da je dvorana bila prilicno popunjena, mozda 2-3k ljudi. kod nas nema sanse da bi toliko ljudi doslo da gleda utakmicu fiba evrokupa, ko god da igra. tako da, ko zna, mozda na ostrvu prostoji veci kosarkaski potencijal nego sto mi mislimo, posebno uz neki amerikanizovani koncept.

Naravno da nebi dosli kada istovremeno imas 2 tima u EL... Da ih Beograd nema, bilo bi ih vise da gledaju FIBA Evrokup.... Kada nema kise, dobar je i grad... Narod kaze...

• Replies 11.6k
  • Views 627.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 7. 6. 2025. at 16:54, *edited by mod said:

Evo videlo se u Beogradu kako bi to izgledalo na primeru Makabija. Prodaju se karte, EL utakmice, atraktivni protivnici a opet prazno.

bile su karte u prodaji?

iskreno prvi put čujem

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

bile su karte u prodaji?

iskreno prvi put čujem

I ja prvi put čujem. Znam da je Makabi i za novinare imao ekstremno stroge uslove, nisu mogli samo normalno da se akredituju, već su ih sve žestoko proveravali a mnoge i odbijali.

Morao si da pevaš Hatikvu da bi te pustili.

Edited by Milošica

12 minutes ago, Nikodije said:

Što ne bi igrali u Nišu npr, to bi Nišlijama sigurno bilo zanimljivo. Kad bi inače videli el u svom gradu.

Mora i hala da zadovoljava uslove Evrolige verovatno, ova hala u kojoj su hteli da igraju na Kipru je ona ista gde se igra Kiparska grupa ovog leta u prvoj fazi Evropskog prvenstva.

4 minutes ago, Borca said:

Mora i hala da zadovoljava uslove Evrolige verovatno, ova hala u kojoj su hteli da igraju na Kipru je ona ista gde se igra Kiparska grupa ovog leta u prvoj fazi Evropskog prvenstva.

Pa za Makabi svakako moraju da prave izuzetke razne. Za njih je važnije da imaju sigurno okruženje i bezbednost nego da li im hala formalno ispunjava uslove.

Zbog politicke situacije Turska/Izrael Efes i Fenerbahce svoje domace utakmice sa Makabijem igraju u Letoniji i Litvaniji zadnjih sezona, a sada ce verovatno umesto te jedne domace utakmice sa Makabijem morati i jos jednu protiv Hapoela da igraju van Turske.

16 minutes ago, Borca said:

Što, trebaju im velike tribine da prime delegaciju kluba, ekonome i čistačicu?

2 minutes ago, goofs said:

Što, trebaju im velike tribine da prime delegaciju kluba, ekonome i čistačicu?

Ma ima tu i drugih vaznih stavki osim velicine tribina, nije lose i da moze da se dise u hali a da te ne uhvati gusenje npr cak i kad nisi igrac i aktivno ucestvujes na terenu vec sedis na tribini.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

bile su karte u prodaji?

iskreno prvi put čujem

Hteli brat i ja da idemo..nije moglo nikako.

PAO navodno nudi 9 miliona za 3 godine Milutinovu D

Neka otkupe i Tajrika od nas za 3 miliona..pa da sankaju one skeledzije

18 minutes ago, Milošica said:

PAO navodno nudi 9 miliona za 3 godine Milutinovu D

Rašnirani se probudio jutros u cik zore oko pola 11, popio kaficu, izmazio mačku i dok se besciljno vozao po gradu zapitao se "a šta bih danas mogao da radim" pa mu je ovo palo na pamet.

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

bile su karte u prodaji?

iskreno prvi put čujem

Od sredine ove sezone je moglo da se kupi preko njihovog sajta. Oko 4-5k nisam išao do kraja da vidim da li traže pasoš za kupovinu, ali je bilo online.

uvek ide priča nije evroliga isplativa, košarka nije isplativa, niko neće da gleda, ne može to više tako mora nešto da se menja, par pijanih bogataša jebu u zdrav mozak ceo kontinent, propadaju klubovi, nije održivo...

a kad nba oće da proba da pravi nešto svoje onda legendarna emotivna investiranost i urme sa prahom prađedova na ulazima u blaugranadi