Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

48 minutes ago, Nikodije said:

Možda nije kasno da se u sklopu expo-a isprojektuje nba dvorana za 30.000 gledalaca sa svim najmodernijim sadržajima. Cena ne bi prešla 3 milijarde.

Svaka čast na ideji, samo to fali da upotpune nakaznost koju su predvideli širenjem BgH2O.

Možda ipak ZOO da ostave na Kalemegdanu a na Adi Ciganliji da prave halu za Belgrejd Voterfronterse (hvala @SNARC )

Edited by Valk

• Replies 11.5k
  • Views 614.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 hours ago, Nikodije said:

btw sad mi pade na pamet jedna trivia. pre par meseci sam na fiba yt kanalu slucajno uhvatio utakmicu fiba evrokupa skotskog kluba caledonia gladiators iz malog grada east kilbride i iznenadio se da je dvorana bila prilicno popunjena, mozda 2-3k ljudi. kod nas nema sanse da bi toliko ljudi doslo da gleda utakmicu fiba evrokupa, ko god da igra. tako da, ko zna, mozda na ostrvu prostoji veci kosarkaski potencijal nego sto mi mislimo, posebno uz neki amerikanizovani koncept.

Brate, priznaj da pratiš škotsku košarku

Što ne bismo imali gradski derbi u okviru nba- Belgrade Voterfronts vs Belgrade Ćacis. Jednima dvorana u Surčinu, drugima u Jajincima.

Kupiću među prvima majicu Motherfuckersa ako je istina ovo što pišete

belgrade voterfrontsi vs. belgrade drool’s

Chema de Lucas javlja da Tiago Splitter napusta klupu Pariza po zavrsetku sezone i vraca se u NBA gde ce biti deo strucnog staba u Portlandu.

Eurohoops i Sportando prenose da kapiten Barselone Alex Abrines (31 godina) razmislja da zavrsi karijeru na kraju sezone.