Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

^ovo kao stipe mesic: moj posao je zavrsen, jugoslavija vise ne postoji

ko će uzeti F4 ove godine to zavisi samo od jednog imena a to je evan medi furnije.

ako se pojavi uzima oly

ako se ne pojavi nije bitno ko uzima.

49 minutes ago, kurjak said:

Ako ne ode Tarlać, i dalje mislim da će Aleksa tamo fantom

24 minutes ago, Eleniko said:

ko će uzeti F4 ove godine to zavisi samo od jednog imena a to je evan medi furnije.

ako se pojavi uzima oly

ako se ne pojavi nije bitno ko uzima.

jel imas neki primer, gde je evan fournier doneo titulu?

49 minutes ago, uini said:

jel imas neki primer, gde je evan fournier doneo titulu?

Druze, on je sinoc napisao da ako se Pariz izvuce na trecoj utakmici protiv Fenera da ce osvojiti Evroligu.lolol Nema veze sto se videlo u svakom minutu svake utakmice u seriji da momci nisu dorasli Feneru i da ni do ovog produzetka ne bi dosli da Boldvin ravno niotkuda nije pozeleo da ispadne heroj pa je prosuo sedam razlike u regularnom delu.

F4 je lutrija od dve utakmice a svih ovih sedam timova koji su ostali u konkurenciji (mada se ne bih kladio da Barsa i Real mogu vise od cetvrtfinala) da osvoje ne bi bilo preveliko iznenadjenje. Po meni je ipak najrealnije grcko finale, napisao sam to jos pre nekoliko meseci posle prvog njihovog derbija. Intenzitet koji atinske ekipe mogu da iznesu na teren ih cini favoritima protiv Fenera i verovatno Monaka, tim pre sto su sudije izgleda odlucile da puste malo jacu tucu u plej ofu.

ma sve okej, samo mi je izuzetno neobicno da neko povezuje fourniera i titule.

bukvalno mi je on poslednji dobar igrac kojeg bih povezao sa vaznim pobedama a gledao sam ga daleko cesce nego sto bih to zeleo.

Realno, voleo je NYC te evropske trpače što slabo šta osvajaju D

Samo što su druga dva koji mi padaju na pamet pregotivni, za razliku od Furnijea.

Ajmo Efese, ajmo Monacovani

jedino ako ću sa nedavačima kosova koji su prvom prilikom utekli iz prištine u krug dvojke da pričam o parizu i furnijeu, za šarasa mogu da navijaju samo masovni konzumenti cijalisa

pozdravčići, samo nastavite

ti uini obrati pažnju iz fundamenta

Kad god Monako pridje, Panter ih vrati na bezbjedno odstojanje.

Kakvog je igraca Sakota napravio hail

efes na 100% ne može da drži korak sa paom

šteta što će polufinale da igraju protiv fenera

gde si video 100% u ovome što gledamo večeras?

Ovo pravilo da se od polaska u dribling racuna faul kao faul na sutu ako posle faula izbacis loptu na istu stranu sveta na kojoj je protivnicki kos mora pod hitno da se ukine.

2 minutes ago, harper lee said:

Ovo pravilo da se od polaska u dribling racuna faul kao faul na sutu ako posle faula izbacis loptu na istu stranu sveta na kojoj je protivnicki kos mora pod hitno da se ukine.

Tacno.

Ovdje se neko sinoc zalio na one "suteve" sa pola terena kad igrac izvuce 3 bacanja na kliker, ali nije samo to problem no genreralno dosta toga gdje sude 2+1.

I sad je Vezenkov genije kad u reketu ceka kontakt i brzo sutne i dobije 2+1, dok je vacaros onaj koji isto to uradi i sutne sa pola terena rolleyes