Jump to content
Kraljeva magija

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

13 minutes ago, arheolog1981 said:

Droga izvetrila do jutra, probudio se lud rolf

Kakvi hitovi na instagramu, okačio jedno 15 storija rafalno

Daaaaa, a sinoć je imao samo jedan uradak iz neke sobe u mraku i dimu, vidi se da se rašnirao za sve pare rolf

A.jutros lud ko krdo konja, najjači je ovaj poslednji story kad se sredio i radi catwalk hahahahahahhaahhahaahah

I onaj sto seče rant sa trake, pls shove it all in rolf

Edited by Midžeta

Radović, Belošević, Javor, Pukl, Nikolić, Hordov. Svi vi, je l' tako? Svi vi. Sve ću vas ja lično uništiti. Sve ću vas ja lično uništiti.

rolf

Edited by Midžeta

nek mu dojavi neko da stavi na spisak i oberkneževića

fantom

vidim da je najveći popizd na koš grenta koji je priznat uz tehničku zbog nogetanja napred u skoku

to sranje od pravila koje je uvedeno da bi sudije mogle da utiču na rezultat treba ukinuti

naročito kod step bek šuteva gde ne postoji način u fizici da izvedeš skok unazad bez isturanja noge unapred zbog ravoteže i vertikale koja je potrebna za šut

prosto ne može

ukinite to, a kad ukinete za step bek onda će svi da pucaju step bek u svakoj situaciji da ih beloševići i javori ovog sveta ne bi drkali

inače mislim da bi bilo divno da jedan f4 bude bez previše psihopata na i oko terena, oly, monako, efes, fener - najs.

Uvlači i Real u priču, kao šta vam rade jbt.

Večeras OLY- Real sude Radović i Nikolić lolol

Aj rili don andrstend a klub lajk Real Madrid vid most Jurolig tajtls and ju ekept to bi fakd lajk dis ahahabahhahahha

Haha, kakav kralj lolol

Na traci, “vežba” lolol

Ladno mogu da ga zamislim kako na lekarskom precutkuje drogu, alkohol i cigare, a ubedjuje lekara kako svakodnevno “vežba”.

35 minutes ago, kurjak said:

Uvlači i Real u priču, kao šta vam rade jbt.

Večeras OLY- Real sude Radović i Nikolić lolol

Jadan Real šta im rade...

Kuka najviše na faul na kraju. Posle ovih storija samo može da se još više nada ispadanju PAO u ovoj seriji jer će se nastaviti storiji na još jačem nivou.

jbga, realno je da je postojanje likova kao što su javor, nikolić, radović, hordov i sličnih

ozbiljan razlog da se poradi na NBA/FIBA ligi

sa ovima možeš biti siguran da će u nekom trenutku napraviti svinjac i skrenuti pažnju sa košarke

ne moraš da se zoveš kkcz gde je ta tendencija namera

ali ono prosto ne znaju, nemaju osećaj ni autoritet

svi znaju da su đubre na žeton.

Janakopulos nije razocarao. Istina je da je lik ponekad zabavan, ko voli takve stvari, ali i njega i njegovo govno od kluba treba izbaciti iz lige, pa da vidimo koliko su mu kredibilne pretnje. Mentalno zaostali lezilebovic cija je jedina "vrednost" u zivotu to sto je sin bogatog oca.

Ovako je gazda PAO-a i prosle sezone imao "izlive emocija" po Instagramu posle 1-1 u Atini u seriji sa Makabijem, valjda ide na isti scenario da bude siguran.

Doduse prosle sezone se Makabiju povredio Baldwin cini mi se na jednoj od te 2 utakmice u Atini pa im je bio olaksan posao, da je bio zdrav mozda ni fenomelni potpis Nunn-a ne bi bio dovoljan za plasman na F4.

Edited by Borca

To što taj narko bolid do sada nije trajno suspendovan samo govori o tome kakva je organizacija Evroliga.

koje ste konzerve jbte, ne mislim samo navijači FMP

1 minute ago, Eleniko said:

koje ste konzerve jbte, ne mislim samo navijači FMP

To naviklo da samo primereni sportski radnici poput Nebojše Čovića vode klub, pa je sad šokirano ponašanjem atinskog brata koji juri zmajeve na traci za trčanje i nabraja aba sudije. Bogotac. Ostoju da pitaš da nabroji 6 aba sudija ne bi umeo.

Mene navukla Midž da pratim ovog Rašniranog, doduše samo kad ga prenesu jer ne mogu ja to u većim dozama, i ovo mi mnogo.

Ali kako pljuje po telefonu, sav znojav i buđav, kuka da ih sudije pokrale a nisu vola mogli da ubodu u 4/4, preti kako će Nan and Co da dođu da ih JEBU itd itd

Ne znam, slično se sličnom raduje valjda, ne čudi Ataman na klupi tog kluba, i ne čudi MVP zvanje jednom od najboljih ali i najprljavijih igrača u takmičenju.

PoKralE ih sUdiJe, KKCZ i KKP gledaju neveruju gospode