Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja jos samo da izrazim zadovoljstvo sto je Dzastin Hernan Biber Gomez bio najgori. Divno.

Sigurno ce da ce da se utesi novom tetovazom, npr. preko osmog rebra, i farbanjem jos jednog pramena u oker

Edited by pantelia

Сјебо их је онај батица што на три секунде до краја, поред самог на тројци Слукаса (који би је ставио 1/1), види само Нана и уваљује му да овај мора да се извлачи на три, што се испоставило неизводљивим.

Slukas je nešto ispizdeo na poslednjem tajm autu, ne crta se više za njega, tu je sad novi šerif.

4 minutes ago, kurjak said:

Slukas je nešto ispizdeo na poslednjem tajm autu, ne crta se više za njega, tu je sad novi šerif.

Pizdeo je zato sto taj za koga je crtano isprva nije uopste skapirao akciju i gledao je u Atamana kao tele. Super je Nan igrac samo malo treba da iskulira s tim americkim geto sranjima, kurcevitim izjavama i glumljenjem alfa muzjaka na terenu. Larkin i Slukas su vec resili mnogo ovakvih utakmica u karijeri i umeju da istupe kad govno udari u ventilator. Poslednjih par minuta utakmice Larkin je svaku akciju postavio, sve vreme je lopta bila kod njega u rukama, ponudio se prvi za loptu kad je Pao krenuo da pravi faul u zavrsnici. I nijednu pogresnu odluku nije doneo, nijedan sut promasio, nijednu loptu prodao. Jebi ga, kilometraza.

0249F3B4-5325-4DCC-8A6F-44C10406D9FD.jpeg

На ово сам мислио. Три секунде до краја, треба им тројка и лик ладно додаје Нану у овој позицији поред самог Слукаса. Концентрација у минусу што би рекао Жоц.

47 minutes ago, harper lee said:

Gde je Efesu onaj Osmani? Smits i ovaj drugi su ih zamalo upropastili.

Osmani igra ali je kriminalan u ovoj seriji, otprilike da se igra toliko ubrzala da on to jednostavno ne može da isprati. Jbg, ne može punjenje Zvezde i Partizana svake nedelje.

Završnica kao stvorena za Slukasa, em je Nan odigrao ispod nivoa 5/11 za dva i 1/6 za tri.

Majstorski je bio onaj tajmaut Bankija kad je samo nacrtao kako Larkin da primi loptu i ide na liniju bacanja. Žoc gledaš li?

Mada je i to bilo klimavo jer je PiĐej uvodio loptu, ne bih ja tu kuću na njega stavio. Ipak, ispalo je dobro

Uh bilo je to gusto izvođenje, zeleni su ih odlično ispratili..

I ja sam slično pomislio, KKP bi u 9/10 ovakvih situacija prodao loptu.... u 10. bi lopta došla do Tajrika da ga pošalju na bacanja lolol

17 minutes ago, Profesionalac said:

Uh bilo je to gusto izvođenje, zeleni su ih odlično ispratili..

Pa to, mislim crta se neka decoy akcija, ali naravno da svi gledaju gde je Larkin jer se zna da lopta mora ići njemu

Ataman nije razočarao, opleo po Bankiju što nije držao trening u OAKA areni nego je išao kod Olimpijakosa.

Najgori čovek na svijet.

ed. - ja komentarisao efesovo izvođenje lopte na 76-77, u međuvremenu uletjela atamanova izjava

i ja sam to prokomentarisao, pa gdje dadoše (makar i bivšem) igraču KKP da ubacuje loptu kad je frka... isuselolol

ali preživje pi-džej nekako, i dobi efes na moje sveopšte 1 zadovoljstvo. baš sam razmišljao o svojoj glupoj (mazohističkoj, čak) navici da, kad gledam utakmicu u kojoj ne navijam ni za koga od početka, obično počnem da navijam za onoga ko gubi - što najčešće vodi u nepotrebnu sjekiraciju i frustraciju zbog poraza... osim kad se dese ovakvi preokreti kao večeras, pa sam se na kraju razveselio pobjedom efesa kao da su mi rod najrođeniji... D

skoro da sam im oprostio što su nas onako razmontirali u BGD... a i pi-džeja sam prestao da zovem sisom izdajničkom...

Edited by Pantelija jr

Mora se Ataman vratiti taktici da gube prve 3/4 i onda pritisak papuce za gas.

Ovo ide u 5 meceva i jos jedna Atamanova serija za prste polizat.

I mi koji ga mrzimo ga potajno volimo zbog drame koju rezira.

A dje postoji bolje mjesto u svijetu za dramu od Grcke?

ovome se nisam nado

ujutro idem u grad da zajebavam ovo malo vazelosa što ih imamo

banki ima seriju u rukama, sad neka pokaže da li su mu muda tolika da ih zabaci unazad preko ramena

imaće ataman posla da smiri pucanje između dvojice najbitnijih od kojih jedan nije više tako bitan a bitniji nije pogodio kad je trebalo

5 hours ago, Moća said:

Prava tekma, enbea govna da jede.

Naravno da je Zli ubio Pao svojim postom.

Tosam se i nado, nisu mi zeleni bas simpaticni a Turci su ok