Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

24 minutes ago, Milošica said:

Oli je zapeo za njega.

Uh sad vidim Borčin post. Oprosti Borča.

Opusteno, nema zamerki nikada sa moje strane.

u ovom parizu bi i brt jago bio veliki igrač, bumo videli da li će ga uzeti kada ga čaršija pedalira iz kkcz

Euroleague Basketball
No image preview

FLETCHER MAGEE | EuroCup

Check out information on FLETCHER MAGEE. Including player profile, season stats and records. Click to find out more.

Teško da je dijamant. Andi Obst za siromašne. Kad ne postigne 15+ poena bukvalno je igrač manje na terenu.

Da, ali vidi kake brke ima, Obst ne bi mogao to da fura ni za tri života

37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

od tih skrivenih dijamanata koji se vucaraju po evropi meni nije jasno kako niko nije doveo flečera megija, deluje da je tankosava u odbrani al ono kako prži za tri to ima malo igrača u el

preko igrača, iz bloka, iz mesta

samo izaberi

čak i oni najbolji šuteri u el ako nisu u balansu teško da će pogoditi, a flečer šuri samo da digne loptu preko glave

čak i taj nedostatak igre u odbrani koji sam možda i utripovao lagano može da se nadomesti. takvih šutera nema ni 5

ma gde si utripovao, ozbiljan je minus u odbrani

sto se suta tice, mislim da si malo i rezervisan, lagano je prvi suter evropske kosarke i to sto kazes iz svih pozicija, na sve nacine

drzao je on ranije neke silne rekorde za 3 u ncaa i generalno bio bas cenjen koledz igrac

nazalost sut mu je jedini kvalitet, dribling los, kreacije i pasa bez, fizicki limitiran, minus u odbrani

opet, sigurno da ima mesto u evroligaskim ekipama, kao neki "specijalac"

ja sam ranije dok se nije ustalio u buducnosti, mastao da ga borac dovede, istrese pola budzeta za njega :) i okruzi ga adekvatnim pomocnim osobljem

onaj sc derby sa njim i ivisicem je bio bas dobar

uostalom, jedna lopta ih je delila da vas izbace u PO pre 2 godine

Od takvih igrača, pošto je Obst zakucan u Bajernu, biram Meta Tomasa.

Litvanac dobio "Gomeljskog", ko bi reka.

Realno je trebalo Spliter.

2 hours ago, Milošica said:

Ja Vorda baš mogu da zamislim kao bitnog faktora neke šampionske ekipe, i to sa nekih 5/6 poena po meču.

Dobar je to igrac, samo kazem da treba sacekati da se vidi kako ce igrati u nekoj ekipi cija taktika nije da TJ napravi prednost, podeli loptu pa da se pripaljuje iz svih pozicija. Pariz nema neke first tier evroligaske zvezde ali mi ponekad pisemo o njima kao da su ekipa koja se skupila ispred zgrade a ne tim koji je prepun legitimnih EL igraca. Maodo Lo, na primer, koji im je bio non-factor u sezoni pa se jos posle i povredio je igrao za Albu, Bajern i Olimpiju, nas je bar dva puta unistio da se ja secam.

Po mom misljenju, jedini igrac koji je eksplodirao i zaista skrenuo paznju na sebe je TJ Shorts i njega bih sutra doveo umesto Jaga i Teodosica ako mozemo da ga platimo. Ne znam koji ce on kurac u Olimpijakosu, da sam na njegovom mestu to je otprilike poslednja ekipa u koju bih isao. Hifi je zanimljiv i ekstravagantan suter, Vord i Jankunen su takodje odlicni i nije cudo sto su bogatiji klubovi zagrizli za njih, ali nista sto vec nismo vidjali u Evroligi od mnogo drugih igraca. Uostalom, mi smo dva puta dobili tu ekipu sa ukupno 19 razlike i ako se dobro secam jedini koji nam je pravio probleme i nismo mogli previse da ga usporimo je bio Shorts.

Gledao sam sinoc utakmicu Real - Pariz i ne mogu da se otmem utisku da je Real pobedio samog sebe. Mateo je tragikomicno vodio utakmicu a kad su imali sansu da preokrenu sredinom poslednje cetvrtine igraci Reala su takve gluposti pravili da ih se ni mi ne bismo postideli. Kao da im je Pariz usao pod kozhu, prednjacili su u glupostima Ljulj, Musa i Tavares, a nisu se proslavili ni Hezonja i Dek. Real je svojerucno vratio u utakmicu Ibaka, uz pomoc Feliza koji je igrao strasnu odbranu na Shortsu, obojica su bili nagradjeni tako sto nisu videli parket do kraja utakmice jer su Ljulj i Tavares morali da igraju. Kako god da se Madridjanima zavrsi sezona ocekujem da naprave bas velike rezove i na klupi i u timu.

Edited by harper lee

Poserem se evroligi u izbor najboljeg trenera. Predstojece cetvrtfinale ce pokazati ko je ko

23 minutes ago, harper lee said:

Dobar je to igrac, samo kazem da treba sacekati da se vidi kako ce igrati u nekoj ekipi cija taktika nije da TJ napravi prednost, podeli loptu pa da se pripaljuje iz svih pozicija. Pariz nema neke first tier evroligaske zvezde ali mi ponekad pisemo o njima kao da su ekipa koja se skupila ispred zgrade a ne tim koji je prepun legitimnih EL igraca. Maodo Lo, na primer, koji im je bio non-factor u sezoni pa se jos posle i povredio je igrao za Albu, Bajern i Olimpiju, nas je bar dva puta unistio da se ja secam.

Po mom misljenju, jedini igrac koji je eksplodirao i zaista skrenuo paznju na sebe je TJ Shorts i njega bih sutra doveo umesto Jaga i Teodosica ako mozemo da ga platimo. Ne znam koji ce on kurac u Olimpijakosu, da sam na njegovom mestu to je otprilike poslednja ekipa u koju bih isao. Hifi je zanimljiv i ekstravagantan suter, Vord i Jankunen su takodje odlicni i nije cudo sto su bogatiji klubovi zagrizli za njih, ali nista sto vec nismo vidjali u Evroligi od mnogo drugih igraca. Uostalom, mi smo dva puta dobili tu ekipu sa ukupno 19 razlike i ako se dobro secam jedini koji nam je pravio probleme i nismo mogli previse da ga usporimo je bio Shorts.

Gledao sam sinoc utakmicu Real - Pariz i ne mogu da se otmem utisku da je Real pobedio samog sebe. Mateo je tragikomicno vodio utakmicu a kad su imali sansu da preokrenu sredinom poslednje cetvrtine igraci Reala su takve gluposti pravili da ih se ni mi ne bismo postideli. Kao da im je Pariz usao pod kozhu, prednjacili su u glupostima Ljulj, Musa i Tavares, a nisu se proslavili ni Hezonja i Dek. Real je svojerucno vratio u utakmicu Ibaka, uz pomoc Feliza koji je igrao strasnu odbranu na Shortsu, obojica su bili nagradjeni tako sto nisu videli parket do kraja utakmice jer su Ljulj i Tavares morali da igraju. Kako god da se Madridjanima zavrsi sezona ocekujem da naprave bas velike rezove i na klupi i u timu.

Već najavili to. Otprilike samo Mario i Tavares su sigurni.

Ladno su treneri izabrali Sarunasa. A dobro, jasno je zasto isluzeni, potroseni i pregazeni treneri vise cijene Sarunasa nego Splitera fantom

14 minutes ago, *edited by mod said:

Već najavili to. Otprilike samo Mario i Tavares su sigurni.

Hmm, that leaves Campazzo free.rolleyes

@pbg12345 taman kao džejsi kerol, dva tri specijala za njega

a odbrana nek malo zalegne dok je on na parketu

Zanimljiva petorka. think

meni izgleda ovako napamet legit. ne znam da li ima boljih od hayes-davisa ali ostali su zakucani.