April 15, 20251 yr Ajmo Pariz do titule. Nisam siguran da će Real da prođe Bajern, to bi bilo preljepo.
April 15, 20251 yr i herbert se ubrzanim koracima upisuje na listu evroligaške ciganijenadam se da će neko naš da mu zalepi šlajmaru prvom prilikom
April 16, 20251 yr Spanski Encestando javlja da je Kenan Kamenjas navododno blizu potpisa za Dubai koji nastavlja da sklapa tim za Evroligu naredne sezone. Sportando javlja da se Nadir Hifi navodno dogovorio sa Monakom.
April 16, 20251 yr 1 minute ago, *edited by mod said:Malo mi je u logičkom sukobu kamenjaš i sklapanje el tima ali okNe vidim da ne bi mogao da bude u centarskoj rotaciji Evroligaskog tima, mislim da ce svakako juriti i neko dosta jace "ime" na poziciji 5 ali Kamenjas kao jedna od dodatnih opcija u unutrasnjoj liniji tima po meni nije los izbor.Verovatno imaju na umu i to da je vec "etabliran" ABA igrac pa ce im i u tom takmicenju biti od koristi. Edited April 16, 20251 yr by Borca
April 16, 20251 yr nekako je logican sledeci korak za 25 godisnjeg prvog centra evrokup ekipe da predje na evroligaski nivou napadu ce svakako imati prolaz, defanzivno ce biti problema
April 16, 20251 yr 5 minutes ago, Nikodije said:Što da ne, pre neko veče je razbio evroligaške centre crno-belih.Kao i evroligaske centre Zvezde. Moze komotno da igra u EL..
April 17, 20251 yr 17 hours ago, Borca said:Spanski Encestando javlja da je Kenan Kamenjas navododno blizu potpisa za Dubai koji nastavlja da sklapa tim za Evroligu naredne sezone.Sportando javlja da se Nadir Hifi navodno dogovorio sa Monakom.Toliko mi se urezao nadimak Kamenjaš za Ajzeu pa sam za trenutak pomislio da je Zvezdi upala sekira u med.
April 17, 20251 yr Ne vidim zašto bi bilo nemoguće da Kamenjaš ode u Dubai. Kao treći centar recimo, mislim da lik itekako može biti koristan. Kao stena je jak, veoma pokretan. Ne baš pametan košarkaški, ali ako trener zna da prenese šta želi, sasvim ok rešenje.
April 17, 20251 yr Sarunas dobio Gomeljskog. Sprdnja ko kad Zelimiru daju trofej za najboljeg aba trenera