Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Sportando javlja da u "trci" za Jantunen-a vodi Fenerbahce ispred Reala i Virtusa.

Takodje javljaju da je Olimpijakos pored Shorts-a zainteresoban i za Ward-a iz Pariza.

10 minutes ago, Borca said:

Sportando javlja da u "trci" za Jantunen-a vodi Fenerbahce ispred Reala i Virtusa.

Takodje javljaju da je Olimpijakos pored Shorts-a zainteresoban i za Ward-a iz Pariza.

Jedan od razloga uspeha Pariza je i taj što su na miru mogli da sklope ekipu daleko od svetla pozornice.

Sada tu privilegiju više nemaju. Trebaće im zamene za pola tima, kad ih očerupaju bogati. Nešto slično se desilo već Zvezdi nakon sezone 2016-17.

Šarunas trener godine, debilana, pravda za Splitera

I naravno uzmi Tijago evrotitulu

5 minutes ago, Borca said:

Plus Hifi u Monaku, još Hejsa neko da pokupi i to je to.

Ne verujem da će biti pompa za Hejsa.

22 minutes ago, JPM said:

Ne verujem da će biti pompa za Hejsa.

Ne bih imao nista protiv da deli minutazu sa Bolomboy-em i da imamo konstantno defanzivno prisustvo sa pozicije 5.

2 minutes ago, Borca said:

Ne bih imao nista protiv da deli minutazu sa Bolomboy-em i da imamo konstantno defanzivno prisustvo sa pozicije 5.

Ne kažem da je loš igrač, ima on svojih kvaliteta, ali je već duže vreme poznat košarkaškoj javnosti pa i nije neko otkrovenje ove sezone, za razliku od Hifija, pa i Šortsa, Jantunena i Warda.

Neće se mnogi utrkivati za njega. On je igrač sistema, koji dobro paše Parizu.

7 minutes ago, JPM said:

Ne kažem da je loš igrač, ima on svojih kvaliteta, ali je već duže vreme poznat košarkaškoj javnosti pa i nije neko otkrovenje ove sezone, za razliku od Hifija, pa i Šortsa, Jantunena i Warda.

Neće se mnogi utrkivati za njega. On je igrač sistema, koji dobro paše Parizu.

Svi ce oni debelo da preplate osim onog ko uzme TJ Shortsa ali neka ce, momci su zasluzili da naplate ovako dobru sezonu. Hifi je neverovatan suter ali ce potonuti u ekipi u kojoj nece imati slobodu da ispaljuje kako mu se cefne, a nece je imati nigde. Pogotovo ne u Monaku u kojem vec postoji alfa muzjak sa tim ovlascenjima. Vord, Jantunen i Malkolm su solidni igraci, nista posebno. Meni licno je zanimljiv i Kracer kao old school centar kakvih je malo u modernoj kosarci. Nesto poput prime Kuzmica kod nas samo sto usput moze i da pripali, jak kao zemlja, nisko teziste, voljan da postavi beskonacno mnogo dobrih blokova, klasican sljaker na poziciji pet. TJ ce se zajebati ako ode kod Barcokasa, mogu da zamislim bar desetak ekipa u Evroligi kojima bi bolje pasovao. Uatara, Hejs, Si, Lo, Kavalijer, sve to smo vec gledali.

Potpuno je bizarno da Spliter nije dobio nagradu kao najbolji trener sezone ako ni zbog cega drugog onda zbog toga sto je doneo toliko novina u evroligasku kosarku i ekipa mu je izgledala i efikasno i uzbudljivo za gledanje. Uspeo je ekipu koja nominalno nije sastavljena od first class igraca da naprzi da igraju bez straha, slobodno i da uzivaju na terenu, vrlo je malo evroligaskih trenera koji su uspeli da ih uvuku u svoj ritam, primire i ispresavijaju. Dakle, i sa igracke, i sa takticke, i sa mentalne strane Spliter je odradio fenomenalan posao. Jasikevicijus mozda jeste bolji trener u ovom trenutku ali nije nista posebno novo doneo, samo je naplatio kvalitet koji ima u rosteru. Ako i jedni i drugi zadrze formu bice to cetvrtfinale koje ce morati da se gleda.

Slažem se, ovakav rezultat sa ovakvim rosterom je za svaku pohvalu.

Ono što je u neku ruku moja poenta je da će Pariz morati mnogo da poveća platni fond kako bi zadržao bar pola traženih igrača i izbegao čerupanje.

Ja Vorda baš mogu da zamislim kao bitnog faktora neke šampionske ekipe, i to sa nekih 5/6 poena po meču.

Edited by Milošica

1 minute ago, JPM said:

Slažem se, ovakav rezultat sa ovakvim rosterom je za svaku pohvalu.

Ono što je u neku ruku moja poenta je da će Pariz morati mnogo da poveća platni fond kako bi zadržao bar pola traženih igrača i izbegao čerupanje.

Ne verujem. Ocerupace im veci deo prve petorke, ovih cetiri igraca koji se vec pominju kao akvizicije drugih timova, za drugima nece biti nikakve potraznje iz Evrolige a ne znam zasto bi ti igraci isli u neke slabije timove i lige. Spliter i posebno onaj Finac koji je stvorio pariski projekat imaju dobre veze u SAD i sigurno ce biti u dobroj prilici da tamo nadju novih nekoliko igraca koji ce zameniti ovogodisnje startere. Shorts i Hifi su prosle godine svima bili na izvo'lte za mnogo manje pare i niko se nije zaleteo da ih uzme, videcemo kako ce izgledati u drugacijim sistemima, ne bi Parizu bilo prvi put da sa relativno anonimnim igracima naprave dobar tim.

7 minutes ago, Milošica said:

Ja Vorda baš mogu da zamislim kao bitnog faktora neke šampionske ekipe, i to sa nekih 5/6 poena po meču.

Njega sam priželjkivao u Zvezdi.

Just now, kurjak said:

Njega sam priželjkivao u Zvezdi.

Oli je zapeo za njega.

Uh sad vidim Borčin post. Oprosti Borča.

Edited by Milošica

1 minute ago, Milošica said:

Oli je zapeo za njega.

Da, kao Šek omatorio pa traže zamenu.

od tih skrivenih dijamanata koji se vucaraju po evropi meni nije jasno kako niko nije doveo flečera megija, deluje da je tankosava u odbrani al ono kako prži za tri to ima malo igrača u el

preko igrača, iz bloka, iz mesta

samo izaberi

čak i oni najbolji šuteri u el ako nisu u balansu teško da će pogoditi, a flečer šuri samo da digne loptu preko glave

čak i taj nedostatak igre u odbrani koji sam možda i utripovao lagano može da se nadomesti. takvih šutera nema ni 5