Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 minute ago, JPM said:

Oliimpijakos izgleda nece prvo mesto.

Puštaju

Barselona čereči Olimpiju, 20+ a ima još da se igra.

Tempiraju formu za PO... D

Raspad sistema otkad se povredio Vildoza sleep

Ima urbana legenda da je prvo mesto pred F4 ukleto.

Ali što Bajern kenjaju ove trojke sa 8 metara... Tačno da ti ubiju volju... Od toga žive cele sezone...

Jel sad Partizan ispao ili jos imaju sanse?

Losi razultati za nas veceras, vise sam voleo da Partizan pobedi. I Olimpijakos izgubio, jedino Barsa koja je sad malte ne izbacila Milano iz trke.

22 minutes ago, JPM said:

Jel sad Partizan ispao ili jos imaju sanse?

Losi razultati za nas veceras, vise sam voleo da Partizan pobedi. I Olimpijakos izgubio, jedino Barsa koja je sad malte ne izbacila Milano iz trke.

Mi ako pobedimo sutra osigurali smo najmanje deveto mesto i poslednja dva kola igramo za poziciju.

Ako izgubimo i sve (jinx intended) 3 možemo da budemo deseti...

ovo večeras kako je izgubio kkp ja sam verovao da samo mi cigani tako gubimo, kad dominiraš 28 minuta i samo se ugasiš na prekidač.

nadam se da će im navika ostati za ABA plej of protiv nas.

da ne ostane nenapisano /od mene/ šaban nejpir je retko odvratna pojava, nezavisno od toga kakav je košarkaš

Edited by Eleniko

17 minutes ago, Michael Krueger said:

Ako izgubimo i sve (jinx intended) 3 možemo da budemo deseti...

Ako mislis na Zvezdu moze da bude u 10 sa sva 3 poraza do kraja pod uslovom da bude neki krug sa ekipama sa 18 pobeda ali da u tom krugu ne bude Armani.

Ukoliko Armani bude u krugu (znaci pobedi obe utakmice do kraja koje su im preostale) to je onda verovatno pozicija 11 na kraju ligaskog dela za Zvezdu.

3 minutes ago, Borca said:

Ako mislis na Zvezdu moze da bude u 10 sa sva 3 poraza do kraja pod uslovom da bude neki krug sa ekipama sa 18 pobeda ali da u tom krugu ne bude Armani.

Ukoliko Armani bude u krugu (znaci pobedi obe utakmice do kraja koje su im preostale) to je onda verovatno pozicija 11 na kraju ligaskog dela za Zvezdu.

Da bi bili 11. Pariz mora da izgubi od Albe i ostane na 17. Ako dobije Albu doma imaju 18. U trouglu sa Parizom i Partizanom ( ili Armanijem umjesto Partizana) ili u cetvorouglu sa te 3 ekipe mi smo deseti.

Dakle ili da Pariz dobije i Pao i Albu pa ode na 19 pobjeda ili da izgubi obje, e tek tad mozemo biti 11.

10 minutes ago, MiddleClass said:

Da bi bili 11. Pariz mora da izgubi od Albe i ostane na 17. Ako dobije Albu doma imaju 18. U trouglu sa Parizom i Partizanom ( ili Armanijem umjesto Partizana) ili u cetvorouglu sa te 3 ekipe mi smo deseti.

Dakle ili da Pariz dobije i Pao i Albu pa ode na 19 pobjeda ili da izgubi obje, e tek tad mozemo biti 11.

Ako mislis 4-ugao Armani, Partizan, Zvezda i Pariz sa 18 pobeda tu onda prolaze Armani (4-2) i Partizan (3-3), Zvezda (3-3) je na mestu 11, a Pariz (2-4) na mestu 12.

Edited by Borca

armani igra sa virtusom i baskonijom, teško mogu da zamislim da ne dobiju obe i izađu na 18.

moramo sutra ovo da rešimo protiv reala kako znamo i umemo.

17 minutes ago, Borca said:

Ako mislis 4-ugao Armani, Partizan, Zvezda i Pariz sa 18 pobeda tu onda prolaze Armani (4-2) i Partizan (3-3), Zvezda (3-3) je na mestu 11, a Pariz (2-4) na mestu 12.

Da, u pravu si. Partizan u cetvorouglu +26, a mi -8 kos razlika.

12 minutes ago, Eleniko said:

armani igra sa virtusom i baskonijom, teško mogu da zamislim da ne dobiju obe i izađu na 18.

Dusko ih ceka u Bolonji i spremio im je ubistvo fantom