Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pa jeste, ali gledaš da li je u trenutaku kad je podignuta noga, lopta još u kontaktu sa rukom. Ovde su bukvalno 2 frejma u pitanju.

5 hours ago, kralj said:

Pa jeste, ali gledaš da li je u trenutaku kad je podignuta noga, lopta još u kontaktu sa rukom. Ovde su bukvalno 2 frejma u pitanju.

Po ovoj slici gore, jeste lopta u kontaktu s rukom.

Razumem da su dva frejma i da je na granici, ali stomak mi govori da bi ovo bilo svirano da se desilo ranije na utakmici.

Ma jeste, i meni su odmah delovali kao koraci, ali nije drasticno.

Iznenadjujuce neizvesna utakmica u Areni, Makabi je uspeo da ispusti +15 u 4/4 za nekih 3 i po minuta

Pobeže Pao sa lopate…gubili 15 u Q4

2 hours ago, Lord Stef said:

Iznenadjujuce neizvesna utakmica u Areni, Makabi je uspeo da ispusti +15 u 4/4 za nekih 3 i po minuta

U Areni je bio krajnje izvestan rezultat od 1/4

☠️

A budala jbg, nisam ni skontao sta sam napisao D htedoh reci Pionir ali toliko dugo ga nisam pomenuo, prsti sami idu

NBA liga je započela zvanične pregovore sa vlasnicima PSŽ o mogućnosti da se osnuje NBA franšiza u Parizu.

Kako je preneo francuski list „Le Parisien“ u igri su dve opcije. Da preuzmu sadašnjeg evroligaša Pariz ili da se formira potpuno novi tim koji bi imao pomoć investitora iz Katara.

51 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

NBA liga je započela zvanične pregovore sa vlasnicima PSŽ o mogućnosti da se osnuje NBA franšiza u Parizu.

Kako je preneo francuski list „Le Parisien“ u igri su dve opcije. Da preuzmu sadašnjeg evroligaša Pariz ili da se formira potpuno novi tim koji bi imao pomoć investitora iz Katara.

Potpuno je jasno da će se Evroliga transformisati u neku vrstu Evropske NBA lige, to jest po tom ugledu.

Kako li će i na kom nivou funkcionisati sve regionalne i lokalne lige ispod, to će biti pitanje svih pitanja. Na nivou nekih razvojnih liga? Verovatno, ali sa kojim interesom i gledana od kojih ljudi?

Navodno Asvel, Fener, Barsa, Real. A i bila je neka priča da će da otvore za top 4 tima iz EL, mada nije mi jasno kako bi to regulisali da jedne sezone budeš u top 4 EL a sledeće godine igraš samo NBA Europe ili oba.

Sem toga ko plati 500mil ufur imaće i franšizu. Zvuči puno na nivou današnje EL, ali na nivou kapitala ima dosta onih koji će hteti da ulete tu lovu u neke London 26erse, Paris Princes, Rome Gladiators itd. Verujem da će se košarkaška publika Berlina, Pariza i sličnih mesta lako prebaciti na novu franšizu, dok će u Španiji, Turskoj i Rusiji da uzmu postojeće.

8 minutes ago, *edited by mod said:

Sem toga ko plati 500mil ufur imaće i franšizu.

Beogradski blizanci:

Fail Hold On GIF by Action Point

Svašta bih pisao o tim NBA glupostima, ali mi lakše da samo ostavim klip

3 hours ago, Valk said:

Beogradski blizanci:

Fail Hold On GIF by Action Point

Taman Šolak da uleti sa svojim timom

Oliimpijakos izgleda nece prvo mesto.