December 19, 20241 yr Spojler sa snimkom: Spoiler https://twitter.com/euroleague_time/status/1869817200808473004
December 19, 20241 yr Ladno će mi uništi gledanje utakmica ovim wtf faul pri "šutu" odlukama na pola terena, sada je Slukas čak bio u pravcu tribine, ali dobi ladno tri bacanja
December 19, 20241 yr Ovaj parket u Oaki original iz Simsa, rasnirani duradi nesto, krvare oci od ovoga
December 19, 20241 yr auh, sad videh, baš loše :( deluje da se okliznuo i seo/pao celom težinom na svoje stopalo. imam ortaka kojem se to isto desilo, otišao zglob skroz, celu proceduru je prošao, operacija, šine, banja, devet meseci trajalo
December 19, 20241 yr Uh, do kurca, ne smem ni da gledam snimak, dovoljno mi je sto sam procitao u vestima. Koje sranje za brata Matijasa
December 19, 20241 yr 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Koristim tvoj post za pitanje jel definisano nekim pravilnikom koliko mora da bude bolesnih? Jel se racunaju povrede i zasto ne? Cini mi se da mora biti barem 8 spremnih igraca i da ne mozes da trazis odlaganje utakmice ako imas toliko igraca (ili vise) na raspolaganju. Ako imas manje od 8 onda mozes da trazis odlaganje uz dostavljanje medicinske dokumentacije za sve igrace koji nisu u mogucnosti da igraju. Racunaju se i povrede ali je ovo sve krenulo od korone (kao sto je neko vec pomenuo) kada se desavalo da se svi testiraju pre utakmice i bude npr dosta pozitivnih testova iako mozda neki igraci nemaju nikakve simptome respiratornih problema pa su masovno odlagane utakmice. Ove u Parizu je verovatno "pokosio" neki virus pa mozda imaju manje od 8 raspolozivih igraca ukljucujuci i povredjene. Edited December 19, 20241 yr by Borca