December 13, 20241 yr 1 minute ago, MiddleClass said: Jel vrijeme za Pariz da padne? +1 ko će koga, nego svoj svoga
December 13, 20241 yr 3 minutes ago, Lord Stef said: Ma jok, bubasvabe su to, dobija ovo Pariz Mislim da sudije navlače malo za njih.
December 13, 20241 yr jbt ovaj iz male krsne je lud e a je tu i nando Edited December 13, 20241 yr by kud u maglu Simoviću
December 13, 20241 yr Kliknuo Milano, masina. Godinama mi je wtf kako onakvi rosteri zavrse 12. Ataman i Barsa se raspadaju, Real se raspada, a krenuce da melju i kradu i jedni i drugi i treci. Evo i Asvel tuko Pariza, kao sto rekoh ujedace i oni Sjajna sezona, a nije ni do pola doslo Edited December 13, 20241 yr by Ratamahatta
December 13, 20241 yr Ocekujem neki zestok raspad ovog Pariza vrlo uskoro, igraju momci svoju igru posteno ali nerealno je ovo sve bilo, moraju se kad tad raspasti
December 13, 20241 yr Nekako je i logično da ih prekine ekipa iz Francuske, najbolje i najduže ih znaju i igraju protiv njih. Dobro je, TJ Šorts se neće izuvati (ili nešto još gore) da bi brojao pobede.
December 13, 20241 yr 5 minutes ago, Valk said: Nekako je i logično da ih prekine ekipa iz Francuske, najbolje i najduže ih znaju i igraju protiv njih. Dobro je, TJ Šorts se neće izuvati (ili nešto još gore) da bi brojao pobede. Da su u istoj ekipi tacno bi mu Teodosic ili Ledej rekli "izvadi ga TJ, pokazi im jedanaestu"
December 14, 20241 yr Tacno sam znao da ce izgubiti od Asvela, kud ne odigrah na kladionici. A da, zato sto se ne kladim. Mislim i da je Edin prognozirao poraz.
December 14, 20241 yr On 12.12.2024. at 23:18, napadaj said: Još grčka ciganija da nas obraduje sutra i neka peva ova kuća samo za brata u problemu
December 14, 20241 yr 11 hours ago, Zli Gli said: Ocekujem neki zestok raspad ovog Pariza vrlo uskoro, igraju momci svoju igru posteno ali nerealno je ovo sve bilo, moraju se kad tad raspasti kako sezona teče, deluje da će svaka ekipa imati neki jak raspad bar jednom