Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Jeste uleteo (1) navijač i gurnuo Barcokasa, debilčina. Odmah su ga isterali i svi pomoćnici, ali damage done.

Svakako je Barcokas dileja, ali navijač ne sme da uđe na teren.

• +1 5
  • Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

605

• booyaka

381

• MiddleClass

375

• Ratamahatta

337

Posted (edited)

Harper bi sa velikim srcem koje ima(bez sarkazma), u slučaju da je Zvezda bila u pitanju, sve najgore isprosipao po Barcokasu. I imao bi moju podršku.

Nema šta tu osoblju Partizana da se kaže, nema razloga tako ljigavo pominjati neke frustracije i palanački cirkus, što ne znači da isti taj harper nije u pravu kad kaže da bismo zbog te budale mogli popiti ozbiljnu kaznu.

Edited by Milošica
  • +1 4
  • -1 1
Posted

Panter prilično prodao Barsu. Ono drugo slobodno bacanje pa onda i odluka da 15 sekundi i nerešenom rezultatu krade vreme i da pas Abrinesu umesto da sam kao duh ide na polaganje je baš težak brainfart.

• +1 3
Posted

prvo je barcokas “odgurnuo androića u predelu lica”, posle je ovaj majmun ušao u teren, a onda su tajrik i barcokas pretili jedan drugom

baš me interesuje hoće li majmunu poništiti sezonsku kao onom od prošle godine, pošto je iz sektora prijatelji kluba.

ojdiće nas samo tako zbog ovoga, kao i zbog ubačenih predmeta

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

prvo je barcokas “odgurnuo androića u predelu lica”, posle je ovaj majmun ušao u teren, a onda su tajrik i barcokas pretili jedan drugom

baš me interesuje hoće li majmunu poništiti sezonsku kao onom od prošle godine, pošto je iz sektora prijatelji kluba.

Morali bi, prošle godine su beše trojica banovana. Onaj istetovirani vs Ponitka, Deda vs Trifa I pljuvač vs sudija.

• +1 2
Posted

Mislim da tetovirani ide i dalje. 

Barcokas je majmuncina, celu utakmicu nesto kenja, gestikulira, prepucava se sa publikom...

Ali cinjenica je da ne bi smeo niko da ga takne. Osim tajrika...

Posted
5 minutes ago, ZokiAsov said:

Mislim da tetovirani ide i dalje. 

Barcokas je majmuncina, celu utakmicu nesto kenja, gestikulira, prepucava se sa publikom...

Ali cinjenica je da ne bi smeo niko da ga takne. Osim tajrika...

Ide ove sezone, video sam ga. Ali mislim da posle onoga nije dolazio do kraja prošle.

Posted

GdgTo6_WAAA4YBV?format=jpg&name=small

Naravno da ce ovo sad svi zivi da drljaju do beskonacnosti i nazad. Lik bi u najmanju ruku trebalo da dobije dozivotnu zabranu ulaska u halu ali i pored toga Partizan da se bije nogama u dupe ako dobije samo finansijsku kaznu. Svasta smo gledali u ABA ligi i KLS-u ali to je drugi par cipela, u Evroligi se za ovakve stvari klubovi drasticno kaznjavaju. Jebo te, neki ljudi stvarno nemaju mozga.

• +1 2
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

:lol:

Jbt, potresao si se sto ce kkp platiti 10, 20 ili 50k kazne :lol:

Posted

Čestitke na avangardnosti, prvi napadnut trener u Evroligi koliko seže sećanje. Džaba kopijum sa Titogradom, od ovog nema jače, EL.

No deluje da je jedini problem moguća kazna i eventualno suspenzija terena a ne  napad na  Barcokasa kome je odmah spočitana krivica.

Bilo je samo pitanje kad će fudbalska atmosfera sa tribina da se spusti na teren.

Da sam navijač KKP dizao bi Barcokasa u nebo jer je on bukvalno poklonio dobijenu utakmicu na+7.

• +1 1
Posted

Barcokas je inače prvo pokušao da napravi incident sa Androićem, sve posle je bila reakcija na to. Kazna za navijača, bez dileme, ali kazna i za grčku cavulju.

Posted
On 25. 11. 2024. at 19:12, Borca said:

Bilo je informacija u poslednjih 10-tak dana da je Bareslona zaiteresovana (i to je danas zavrseno) ali uz neke klauzule za "laksi" rastanak sa njim u slucaju neke verovatno duze povrede.

Deluje logicno da bi se oni zastitili takvom klauzulom, a Neto bas i nema neki izbor na "najvisoj sceni" s obzirom da je imao neki "otvoreni" ugovor "kod kuce" u Brazilu sto implicira da su svi bili skepticni oko njega kad nije mogao da nadje bolji angazman pre ovoga danas.

U drugim vestima, Neto se povredio u prvoj utakmici u dresu Barse...

Posted

Ja nisam video kontakt Barcokasa i ovog našeg čačanina. Samo momenat kada ga udaljavaju sa parketa.

Od toga najviše zavisi kako će incident biti okarakterisan. Blažim incidentom se smatra ubacivanje predmeta u teren (ali bez prekida utakmice) i ulazak navijača na teren. A težim prekršajem se smatra (izdvajam za ovu situaciju samo šta je relevantno):

• fizička agresija prema zvaničnicima i učesnicima utakmice
  • vređanje, ponižavanje, rasisizam, bilo rečima ili delom
  • propust da se primene sve bezbedonosne preventivne mere  kako bi se izbeglo ometanje učesnika i toka utakmice, kao i popunjenost arene preko kapaciteta i ugrožavanje bezbednosti svih posetilaca

Npr. onaj incident iz plejofa prošle sezone na utakmici Fener - Monako kada je došlo do frke između navijača u prvim redovima i igrača Monaka (za vreme utakmice) je okarakterisan kao blaži incident i fasovali su 30.000 eur kazne. Tada se ne sećam da je bilo fizičkog kontakta, ali mislim da je bilo pokazivanja Blosongejmu da će mu prerezati vrat. Tako da je to vrlo lagano moglo da upadne u ovu težu kategoriju. 

Posted (edited)
54 minutes ago, smooth.Op said:

Ja nisam video kontakt Barcokasa i ovog našeg čačanina. Samo momenat kada ga udaljavaju sa parketa.

Od toga najviše zavisi kako će incident biti okarakterisan. Blažim incidentom se smatra ubacivanje predmeta u teren (ali bez prekida utakmice) i ulazak navijača na teren. A težim prekršajem se smatra (izdvajam za ovu situaciju samo šta je relevantno):

• fizička agresija prema zvaničnicima i učesnicima utakmice
  • vređanje, ponižavanje, rasisizam, bilo rečima ili delom
  • propust da se primene sve bezbedonosne preventivne mere  kako bi se izbeglo ometanje učesnika i toka utakmice, kao i popunjenost arene preko kapaciteta i ugrožavanje bezbednosti svih posetilaca

Npr. onaj incident iz plejofa prošle sezone na utakmici Fener - Monako kada je došlo do frke između navijača u prvim redovima i igrača Monaka (za vreme utakmice) je okarakterisan kao blaži incident i fasovali su 30.000 eur kazne. Tada se ne sećam da je bilo fizičkog kontakta, ali mislim da je bilo pokazivanja Blosongejmu da će mu prerezati vrat. Tako da je to vrlo lagano moglo da upadne u ovu težu kategoriju. 

Trener Olimpijakosa "zakuvao": Gurnuo Žocovog pomoćnika (VIDEO)

Edited by cedo
  • Hvala 1
Posted

Znači izmislio je odgurivanje, ostaje još ova priča da ga je Androić vređao tokom utakmice sa 20 metara razdaljine. O tome moram još malo da razmislim da li je u pitanju istina