July 19, 20241 yr imaće ataman priliku da ih nadbije sad u parizu. dobro, imao bi priliku da nije ispao u kvalifikacijama od belgije islanda ili tako nekih npcijeva
July 23, 20241 yr 1 minute ago, lord_s said: PAO dovodi Petruseva? Svim srcem bih navijao za Petrušev - Lesor tandem. Mada mislim da će u Zvezdu.
July 23, 20241 yr 16 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ja nikad nisam seo ovako, a da džins nije popustio u predelu međunožja.
July 24, 20241 yr Ako je istina ovo za Vezenkova, tek ce da skacu cifre u EL, vrv vec ovo leto a sledece sasvim sigurno
July 25, 20241 yr Oly ima baš seksi ekipu sada, da Evans ne pauzira celu godinu usudio bih se reći i da mogu komotno na crtu zelenima. Trener im je slaba karika doduše.
July 25, 20241 yr ali da li mogu realu ( : ne znam zašto barcokasa bije glas da je loš trener, čovek u kontinuitetu forsira ozbiljan basket u kojem je odbrana uvek na nivou a napad može i za 10 sekundi a može i za 24 možda nije neki barbarogenije ali meni je u samom vrhu evroligaških trenera, top 4-5-6
July 30, 20241 yr nemate tamo sta da uzmete, jer ste vec popunili roster osim pozicije 4, a i monaku tu skripi. jedino obradovica da uzmete, ali ne bi on presao u partizan. Edited July 30, 20241 yr by Karelia slims
July 30, 20241 yr pa da, steta za vas sto ne radite kao covic, pa da se u novembru radujete novom treneru. ne znam.u kakvim su odnosima covic i sasa, ako su ok, eto ga kao jedan od glavih kandidata da nas preuzme u novembru. ako se monako rasformira. Edited July 30, 20241 yr by Karelia slims