Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Mislim da sam jedno dvesta puta što na Tnjiteru što ovde pročitao da je Ataman prevara, neznalica, itd, a čovek se realno usrao u sve koji su ga kritikovali.

Kao čelovjek govno neopevano, kao trener apsolutni broj 1 u Evropi i to već nekih deceniju.

ja sam bio ubedjen da ga je u efesu krenulo zbog specificnog rostera tj larkin-vasko komba; pokazao je da ume na razlicite nacine da pobedjuje, pogotovo protiv reala, koji je i po sastavu i po igri jedna od ozbiljnijih ekipa od kada gledam euroleague. 

giphy.gif?cid=6c09b952ny1zvwupoynyc31lnh

• +1 7
  • Replies 9.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

627

• MiddleClass

404

• booyaka

381

• Ratamahatta

356

Posted

Padace sneg nocas u Berlinu, cestitke Atamanu i siguran sam da bez Nana ne bi ovo osvojili a to je prednost kad imas neogranicen budzet za doselekciju tacno posle par meseci vidis gde fali i udri.

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Ne kapiram tačno šta hoćeš da kažeš. Ataman tri puta u zadnjih deset godina, više od bilo koga drugog.

Slažem se da je najbolji u poslednjih deset godina, ali je to postigao kroz kontinuitet u Efesu. Svoja zemlja, odrešene ruke, dug vremenski period. Da ode u drugu zemlju, u klub koji je poslednju deceniju proveo bez ikakve vidljive stratetigije, sa vlasnikom ludakom koji menja trenere kao an traci i da uspe da sastavi ekipu koja će odmah da uzme EL protiv ovakvog Reala je sledeći nivo, od toga nema teže. Zacementirano prvo mesto listi trenera.

Edited by Heaviside
  • +1 3
Posted
10 minutes ago, Moća said:

Padace sneg nocas u Berlinu, cestitke Atamanu i siguran sam da bez Nana ne bi ovo osvojili a to je prednost kad imas neogranicen budzet za doselekciju tacno posle par meseci vidis gde fali i udri.

I ovo je tačno.

Posted
22 minutes ago, Moća said:

nije to bas tako, pogotovo sa igracima koji prvi put dolaze iz nba..

od ovih sto imaju preko 30 dina a dolaze prvi put u evropu, minimum 9/10 ce biti promasaji..

dok za one ispod 30 dina, sanse da ce proci™ u evropi su 3/10.. :fantom:

Posted
6 hours ago, Moća said:

tako nekako; pri cemu je valjda najplaceniji posle sloukasa, juancho herangomez, ozbiljan promasaj, vildoza takodje.

Posted

Players to win both NBA and Euroleague/Champions Cup in history:

Bill Bradley
Larry Wright

Jim Brewer

Bob McAdoo

Toni Kukoc

Zan Tabak

Radoslav 'Rasho' Nesterovic

I od sinoć Kostas Antetokounmpo :huh:

Posted (edited)
7 minutes ago, Milošica said:

Ima valjda i Kuzmić.

ne znam da li se skidao za dubse te sezone, ako jeste, ima, tj ako nije bio samo u g league

bjelica definitivno fali na listi, on valjda ima i sa fenerom?

eidt typos

edit pt2 ipak nije bio, my bad

Edited by uini
Posted
5 hours ago, uini said:

tako nekako; pri cemu je valjda najplaceniji posle sloukasa, juancho herangomez, ozbiljan promasaj, vildoza takodje.

Vildozu nije on doveo tako da ne racunamo u njegove promasaje.

Posted

Cestitke PAO-u nisam stigao pre, i svima koji su navijali za njih.

Posle bitke je lako biti general, ali imam nekako utisak da je Mateo prilicno limitiran trener, da je lose vodio utakmicu, i da je previse verovao u matorce.

Rodrigez, Fernandez i Ljulj, skoro 50 minuta na parketu, a sa njima  -40 poena

Inace zabavan F4 dosta dobra kosarka...

Fun Fact. Vildoza sada  ima titulu EL, a skoro nista nije doprineo, imao losu sezonu. Kampaco celu godinu kida, ostade bez titule... :D

Posted

Los Kampaco..bolje je Rodrigez delovao. Ispucavali su se previse i to ih je kostalo.

Ruku na srce i Pao je sve ubacivao iz ne tako kvalitetnih napada.

Musa, Tavares i Hezonja nisu postojali u drugom. Kriterijum sudjenja je bio bas los.

Posted

Od 2012 ne uspeva da se negde zadrži duže od godinu dana