May 26, 20242 yr 2 minutes ago, Midgeta said: Ja isto ovako sedim kao Janakopulos (samo ne nakoksana jer sam sirotija) kad sam iznervirana i nervozna Prosecni navijac iz Srbije, Grcke ili Turske samo sa milionima u dzepu pa jos i finansira tim za koji navija.
May 26, 20242 yr Vrhunski posao je PAO odradio sa ovom sekvencom Nana gde su poveli a ovaj nije dobio 4. faul.
May 26, 20242 yr Previse nonsalantan Vildoza sa svojim dodavanjima. Nekoliko puta srecom bila noga, ali ne mozes tako u ovakvoj utakmici..
May 26, 20242 yr Neverovatna psiha. Koliko su pali igraci Reala u svim segmentima kad je postalo gusto, a svesni toga da je titula u igri.
May 26, 20242 yr Just now, Midgeta said: Opa promasi Rudi govnar, tose nisam nado Hezonja promašuje, evo sad i Rudi(inače njegova poslednja EL utakmica). Da mi nije žao Janakopulosa u ovom izdanju, navijao bih da jedan od njih dvojice reši.
May 26, 20242 yr Nije Realno šta je sve promašio Real u ovoj četvrtini ,mogao je Pao veću prednost da ima . Vratiće se Real vezati par šuteva i biće problema . Ej 7 poena dali ljudi a u prvoj 36 😂 Edited May 26, 20242 yr by elementary
May 26, 20242 yr 2 minutes ago, MeanM@ said: Neverovatna psiha. Koliko su pali igraci Reala u svim segmentima kad je postalo gusto, a svesni toga da je titula u igri. Faca Ćus Matea ukazuje da bi možda trebalo da stavi pelenu za odrasle u pauzi pred poslednju 4.
May 26, 20242 yr Očajan Real, nije ni Pao mnogo bolji, al osim one prve četvrtine, ovo je baš tanak kvalitetom meč.