May 7, 20242 yr 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Sad razmišljam o tome...ako nam je stvarno bio opcija, Zoki Savić je slepac godine. nije hteo da bude rezervna opcija, mislim da je i sam pričao, i hteo je slobodu u igri
May 7, 20242 yr Nan nije daleko od MVP statusa u Evroligi, malo se privikavao na početku ali veći deo sezone odličan. A u NBA otpadak.
May 7, 20242 yr Just now, goofs said: Nan nije daleko od MVP statusa u Evroligi, malo se privikavao na početku ali veći deo sezone odličan. A u NBA otpadak. Imao je on sasvim fine partije u Majamiju. Lejekrsi su ga progutali.
May 7, 20242 yr 4 minutes ago, garmonbozia said: nije hteo da bude rezervna opcija, mislim da je i sam pričao, i hteo je slobodu u igri Ma jasno, nego samo posmatram njegovih 1.5M naspram Panterovih 2.6M. Money well spent, dear Boldrick..
May 7, 20242 yr 4 minutes ago, Valkyrie said: Samo da grčki Žeks™ ne overi na afteru. Brtina citira Putina, ima da dođe na zelenom tenku u Berlin.
May 7, 20242 yr mislim da u ofisu(koji je identičan ofisu iz kima) pored slike marlona branda iz kuma ima onu sliku putina u uniformi ozbiljan komad budaletine