May 2, 20242 yr Ma pokidao Slukas kada je Makabi odigrao neodgovorno jedno 4-5 napada ili lopta izlazila iz koša....
May 2, 20242 yr 1 minute ago, *edited by mod said: Kakva divljina u napadu Makabija zadnja 3 minuta. Šteta imali su ih. A sa druge strane apsolutna kontrola i to je to
May 2, 20242 yr Meni ovo najbolja serija. Jedina gde sam pogledao sve utakmice. Imaće Ataman luksuz da u petoj pusti 20 minuta Kalaicakisa na Lorenca.
May 2, 20242 yr 5 minutes ago, Heaviside said: A sa druge strane apsolutna kontrola i to je to Čak je i Lesor rutinski dao oba slobodna.
May 2, 20242 yr Ja uzivao, najpostenije da odluci majstorica.. Nunn jedva suzdrzao egzaltiranost posle meca, ali najavio da ce goreti Atina..
May 2, 20242 yr 13 minutes ago, Heaviside said: Al je pokidao Slukas, to se nisam nado Lako je bilo Paou da pokida kad su igrali sa jednim faulom cijelu 4/4 dok je Makabi posle 3min bio u bonusu. I dok ih je sut isao na agresivnu odbranu Paoa, Makabi se drzao u mecu. Sa druge strane svaki poen Paoa je bila lagana setnja... Jbg, gotova je serija
May 2, 20242 yr Ilija Belošević se ozbiljno nametnuo da još jednom sudi finale F4. I ova utakmica praktično bez greške svih troje.
May 2, 20242 yr 3 minutes ago, MiddleClass said: Lako je bilo Paou da pokida kad su igrali sa jednim faulom cijelu 4/4 dok je Makabi posle 3min bio u bonusu. I dok ih je sut isao na agresivnu odbranu Paoa, Makabi se drzao u mecu. Sa druge strane svaki poen Paoa je bila lagana setnja... Jbg, gotova je serija Pa da, ali to je bio svestan rizik Makabija. Za ta 3 minuta dok su tukli su napravili razliku koju su spičkali kad su ušli u bonus, a onda su pri egal u napunili gaće i počeli da divljalju u napadu i da ispuštaju čiste lopte jer nemaju dasu kao što je Slukas. vrhunska tekma, meni najbolja do sada od svih u plejofu