April 23, 20242 yr 8 minutes ago, booyaka said: Previše se Pao oslonio na Lesora, dok Makabi igra raznovrsnije u napadu. Pao na Lesora a Makabi na trojke. Čim su prestali da peglaju trojke odmah ih je krenulo.
April 23, 20242 yr 3 minutes ago, warp said: Uzima PAO lagano F4, Kendrik Nanu ne može niko ništa, samo malo Slukas da se obuzda Ja mislim da će uzeti sledeće lagano (ako je pola glasina tačno) možda i odbraniti, ali ne verujem da će ove sezone.
April 23, 20242 yr Baš je dobar Grant. Nimalo flashy, ćuti, rilja i kida na obe strane i tako cele sezone.
April 23, 20242 yr Just now, *edited by mod said: Ja mislim da će uzeti sledeće lagano (ako je pola glasina tačno) možda i odbraniti, ali ne verujem da će ove sezone. Ko god samo ova govna u belom da ne uzmu
April 23, 20242 yr 4 minutes ago, Heaviside said: Baš je dobar Grant. Nimalo flashy, ćuti, rilja i kida na obe strane i tako cele sezone. Ali ne pravi razliku u clutchu.
April 23, 20242 yr Just now, smooth.Op said: Tri milke po sezoni bajo moj. i panter ima 3milke bajo moj, i samo jedan trofej abe za 3 godine..