April 16, 20242 yr 1 minute ago, MeanM@ said: Beograd ima ucesnika doigravanja. Heyteri poyy! Nego zasto ne daju publiku Makabiju? Bezbednost? Doslo bi ih. A i mogli bi i mi da podrzimo brata Lorenca. Ostoja se postarao da Beograd ima plejof.
April 16, 20242 yr 7 minutes ago, MeanM@ said: Beograd ima ucesnika doigravanja. Heyteri poyy! Nego zasto ne daju publiku Makabiju? Bezbednost? Doslo bi ih. A i mogli bi i mi da podrzimo brata Lorenca. došlo bi ih, ali bi verovatno došao i neko da protestuje sad su prvi put doveli malo više prijatelja kluba sa sobom, i majstori u praznoj areni razmahali veliki bayrak tačno ispred kamere
April 16, 20242 yr 14 minutes ago, MeanM@ said: Beograd ima ucesnika doigravanja. Heyteri poyy! Nego zasto ne daju publiku Makabiju? Bezbednost? Doslo bi ih. A i mogli bi i mi da podrzimo brata Lorenca. Zamisli da dodje neka budala i mase zaatavom Palestine?
April 16, 20242 yr 1 minute ago, MiddleClass said: Zamisli da dodje neka budala i mase zaatavom Palestine? Istresanje iz gaca i nema unosa transparenata. Logisticki izvodljivo. Sta ce da rade inace, ako se ovi plasiraju na F4? Tamo tek ne ginu te provokacije.
April 16, 20242 yr 1 minute ago, ZokiAsov said: Dobice baski Neće ni Efesa dobiti. Pošteno je ovako, Makabi sedmi a Efes je u nekom naletu pa da bar oznoje Real
April 16, 20242 yr sjebo im se Chima Moneke, sad jedino neki inat baskijski da proradi kod Howarda i Codija, urpkos svim verovatnoćama