April 28, 20188 yr 11 hours ago, levi said: Valjda je Khimki tražio izmenu posle pogođenog bacanja, ali pošto je promašio nije bilo izmene, ali je nisu ni poništili, nego su im dali u prvom sledećem prekidu, tj kad su primili koš Ovo je rekao i trener Himkija na kzš.
April 28, 20188 yr 1 hour ago, zmanic said: Nikad se neće stvoriti NBA2 sa ove strane. to ni ne treba, i cela ideja je bila imbecilna. evropska kosarka je uvek bila drugacija od nba, i za to postoje razlozi. ti razlozi nece nestati samo zbog neke odluke uleba. ili fibe.
April 29, 20188 yr On 28.4.2018. at 2:52, Milogled Bluff said: Uostalom, kao da je bitno. Sve ce to Robija da pocepa kao pola kile masnog bureka. Ni jogurt mu nece trebati. Nakon ove prognoze, sve je jasno- jebaće ga šaras ružno
April 29, 20188 yr 8 hours ago, Nikodije said: Nakon ove prognoze, sve je jasno- jebaće ga šaras ružno Pretpostavljam da si spreman da stavis ozbiljne pare na to
May 14, 20188 yr Poredak na F4:1. CSKA2. Fener3. Real4. Žalgiris,pod uslovom da De Kolo i Hajns igraju. Ako ne budu igrali Real i CSKA se rotiraju.
May 15, 20188 yr Куз се за фајнал фор спремао уз подршку бањалучке полиције... https://www.banjaluka.com/drustvo/igraca-real-madrida-policajci-izbacili-iz-banjaluckog-kluba-tokom-racije/
May 17, 20188 yr "Veoma je posebno igrati u BG. Bila je teška sezona ali srećni što smo ovde. Ovo je sa mene bila sjajna sezona, i ovde smo da osvojimo titulu. Ne znam da li će mi biti poslednje utakica, očekujem od navijača da me podrže. Ja sam zvezdaš, volim Beograd i poseban je osećaj biti ovde", rekao je Dončić. 10 evra na Real!
May 17, 20188 yr Doci ce i on kao Teo izmedju 37. i 38. godine kad bude imao sta da pruzi a ne da se izmotava kao Pero raga.
May 18, 20188 yr Patkometriju na stranu, teški prodavac magle. Nema odgovor na pitanje kalendara, o opadajućem kvalitetu Kovačić i nije smeo da ga pita što bi trebalo da bude pitanje broj 1 kada igrači sa 18god odlaze u NBA, kada igrači u G ligi će da zarađuju više nego ovi u EL. Niti pitanje zašto recimo EL nije spremna na nikakav kompromis sa mafiozima iz FIBA-e, niti jednostavan zaključak o tome kako EL ne može da pravi NBA sistem bez infrastrukture i u deset carinskih zona gde je čarter let najviše što tim može da izdejstvuje dok u NBA lete privatnim avionima već sto godina. Bitnije je da se gost oseća komotno, umesto mu zakovati 5 pitanja na koje nema odgovor i poslati ga u mundo deportivo da ne pomisli ikad da pomoli glavu sa ozbiljnim novinarom.