March 14, 20242 yr 21 minutes ago, Ratamahatta said: Nedara je Rakoc za tesku sirotilju Nedović, za razliku od ovog drugog, može da pogodi kad se lomi.
March 14, 20242 yr 1 minute ago, MiddleClass said: Kome biste dali da sutne odlucujucu trojku? Bogiju ili Rakocu? Bogiju. Na stranu što je Grobar, Rakoča više pamtim kao opšteg trpača, ne sećam se nešto njegovih odlučujućih trojki. Doduše davno je bilo možda sam i zaboravio.
March 14, 20242 yr Uz pojam "čouker" u rečniku stoji Rakočevićeva fotka. Daće 40 poena na utakmici, nije problem, ali 39 u prve tri četvrtine i nestaće kad se lomi.
March 14, 20242 yr Majk Dzejms ima jako slican sut kao Rakoc, ostane predugo u vazduhu kad se odrazi, kao da njino vreme tece drugacije Secam se da je u drugom mandatu kod nas promasivao neka kljucna bacanja na onom F4 ABA u Zagrebu ili gde se vec igralo kad smo izgubili od buduceg zamisljenog neprijatelja. U trecem mandatu nisam mnogo pratio jer sam imao usb internet i nisam imao TV na faxu, mozda i bolje Imao je onu bangavu rutinu s bacanja kad spusti loptu sa strane ispod kolena nesto, cudo je da bilo sta pogodi A i Dzejms ima isti problem kao i Rakoc, nema nesto mnogo vazno u kredencu Edited March 14, 20242 yr by Ratamahatta
March 14, 20242 yr imo, Rakocevicev skok-sut je bio stogod, lepota ziva kada se ripi gore, hang time da tacno mozes da prebacis kanal i vratis nazad i zbog te mehanike i ugla izbacaja su i lopte u kos upadale nekako satisfactory Edited March 14, 20242 yr by lord_s
March 14, 20242 yr 16 minutes ago, Ratamahatta said: Najbolja odbrana fasovala 118 u Konstantinopolju pokvariše koš razliku, opet će grobari da poskoče na 10. umesto njih
March 15, 20242 yr Najplici dekolte od bitke u termopiljskom klancu naovamo Konstantinopoljka djevojka >>>>>>>>>>>>> ova Edited March 15, 20242 yr by Ratamahatta
March 15, 20242 yr 1. dora 2. turkinja 3. virtusova italijanka počasno mesto barsin metuzalem ćelavi kvazimodo, jebo mamu nisu mogli da nađu ni krš đevu kao francuzi
March 15, 20242 yr Moustapha Fall i Moses Wright navodno produzili saradnju sa Olimpijakosom do leta 2027-me.