February 29, 20242 yr 11 hours ago, goofs said: 84 Amerikanaca u ligi, od njih odokativno 70 je u top 100 igrača po kvalitetu…i niti jedan ne može ni da prismrdi NBA. Ispravio sam ti ovo
February 29, 20242 yr Ako pogledamo Kembu, vidimo da se ni ove zvezde što dođu iz NBA ne proslave u EL
February 29, 20242 yr 22 minutes ago, Profesionalac said: Ako pogledamo Kembu, vidimo da se ni ove zvezde što dođu iz NBA ne proslave u EL Ja sam onako navijački dosta očekivao od Kembe, ali on je bivši igrač, da li kolena ili šta ga već muči, možda i u kombinaciji sa bolom u predelu prepona... ...ali NBA povratnici igraju dosta zapažene uloge ove godine. Serž Ibaka je odličan, Džabari Parker je sporo krenuo, ali je sasvim solidan u poslednje vreme, braća Ernangomez sasvim dobri kad su zdravi, PJ je Partizanu drugi najbolji igrač, a Kovalski je, a jbg, meni negledljiv, ali i tako jako koristan i potentan u napadu. Nan je ponajbolji igrač PAOa, a i Šabaz je opasan kad mu se igra basket. Iskreno bih voleo da su Bugi i slični došliu Evropu umesto na neke Tajlande.
February 29, 20242 yr Ko je ono bese presekao EL karijeru jednom NBA sezonom, Larkin ili James? Ili obojica?
February 29, 20242 yr James i to u dva navrata. Bilo je dosta takvih slučajeva sa evropske strane, Spanulis i Navaro mi prvi padaju na pamet, Kalates, Gudra...
February 29, 20242 yr Larkin statirao u Bostonu, a James je skupio pola sezone u Finiksu i nešto sitno u beše Bruklinu? 16 minutes ago, goofs said: Ja sam onako navijački dosta očekivao od Kembe, ali on je bivši igrač, da li kolena ili šta ga već muči, možda i u kombinaciji sa bolom u predelu prepona... ...ali NBA povratnici igraju dosta zapažene uloge ove godine. Serž Ibaka je odličan, Džabari Parker je sporo krenuo, ali je sasvim solidan u poslednje vreme, braća Ernangomez sasvim dobri kad su zdravi, PJ je Partizanu drugi najbolji igrač, a Kovalski je, a jbg, meni negledljiv, ali i tako jako koristan i potentan u napadu. Nan je ponajbolji igrač PAOa, a i Šabaz je opasan kad mu se igra basket. Iskreno bih voleo da su Bugi i slični došliu Evropu umesto na neke Tajlande. Ma naravno, Jova je bio znak zajebancije. Ibaka, Nan, Parker, PJ i Barsin brat su ozbiljni upgrade-ovi za svaku ekipu, ovi ostali zavisno od sistema mogu da budu korisni, ali pokazuju i ozbiljne rupe u NBA reputaciji.
February 29, 20242 yr nisam znao da je majk dzejms 29pts daleko od najboljeg skorera u el; svaka cast.
February 29, 20242 yr Virtus i Andrejs Grazulis iz Trenta navodno dogovorili saradnju od naredne sezone.
February 29, 20242 yr jako mi je prijala ova pauza od evrolige, uznapredovao je kurcobol neka tako i ostane
February 29, 20242 yr 1 hour ago, Marco Cake said: Ocetkace jos jedan nas trener Zelimira. Bas lepo igra Efes Oh snap