Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Replies 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

601

• booyaka

381

• MiddleClass

360

• kud u maglu Simoviću

308

Posted

Nema šanse da ih je 70.

Pre oko 50.

• +1 1
Posted
11 hours ago, goofs said:

84 Amerikanaca u ligi, od njih odokativno 70 je u top 100 igrača po kvalitetu…i niti jedan ne može ni da prismrdi NBA.

Ispravio sam ti ovo

Posted

Ako pogledamo Kembu, vidimo da se ni ove zvezde što dođu iz NBA ne proslave u EL :Jova:

Posted

Igrali su sa EL igracima onda SP 98 pa su prosli kako su prosli :fantom: 

Posted
22 minutes ago, Profesionalac said:

Ako pogledamo Kembu, vidimo da se ni ove zvezde što dođu iz NBA ne proslave u EL :Jova:

Ja sam onako navijački dosta očekivao od Kembe, ali on je bivši igrač, da li kolena ili šta ga već muči, možda i u kombinaciji sa bolom u predelu prepona...

...ali NBA povratnici igraju dosta zapažene uloge ove godine. Serž Ibaka je odličan, Džabari Parker je sporo krenuo, ali je sasvim solidan u poslednje vreme, braća Ernangomez sasvim dobri kad su zdravi, PJ je Partizanu drugi najbolji igrač, a Kovalski je, a jbg, meni negledljiv, ali i tako jako koristan i potentan u napadu. Nan je ponajbolji igrač PAOa, a i Šabaz je opasan kad mu se igra basket.

Iskreno bih voleo da su Bugi i slični došliu Evropu umesto na neke Tajlande.

Posted

Ko je ono bese presekao EL karijeru jednom NBA sezonom, Larkin ili James? Ili obojica? 

Posted

James i to u dva navrata. Bilo je dosta takvih slučajeva sa evropske strane, Spanulis i Navaro mi prvi padaju na pamet, Kalates, Gudra...

• +1 1
Posted

Larkin statirao u Bostonu, a James je skupio pola sezone u Finiksu i nešto sitno u beše Bruklinu?

16 minutes ago, goofs said:

Ja sam onako navijački dosta očekivao od Kembe, ali on je bivši igrač, da li kolena ili šta ga već muči, možda i u kombinaciji sa bolom u predelu prepona...

...ali NBA povratnici igraju dosta zapažene uloge ove godine. Serž Ibaka je odličan, Džabari Parker je sporo krenuo, ali je sasvim solidan u poslednje vreme, braća Ernangomez sasvim dobri kad su zdravi, PJ je Partizanu drugi najbolji igrač, a Kovalski je, a jbg, meni negledljiv, ali i tako jako koristan i potentan u napadu. Nan je ponajbolji igrač PAOa, a i Šabaz je opasan kad mu se igra basket.

Iskreno bih voleo da su Bugi i slični došliu Evropu umesto na neke Tajlande.

Ma naravno, Jova je bio znak zajebancije.

Ibaka, Nan, Parker, PJ i Barsin brat su ozbiljni upgrade-ovi za svaku ekipu, ovi ostali zavisno od sistema mogu da budu korisni, ali pokazuju i ozbiljne rupe u NBA reputaciji. 

• +1 1
Posted

nisam znao da je majk dzejms 29pts daleko od najboljeg skorera u el; svaka cast.

• +1 2
Posted

Virtus i Andrejs Grazulis iz Trenta navodno dogovorili saradnju od naredne sezone.

Posted

Ocetkace jos jedan nas trener Zelimira. Bas lepo igra Efes

• +1 1
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted

jako mi je prijala ova pauza od evrolige, uznapredovao je kurcobol

neka tako i ostane

• +1 2
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, Marco Cake said: