December 23, 20232 yr Jerian Grant i Panatinaikos navodno blizu dogovora o produzetku saradnje do leta 2026-te. Edited December 23, 20232 yr by Borca
December 24, 20232 yr 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kakva je ovo tabela? Deluje da su pobede viška/manjka u odnosu na broj mečeva kod kuće.
December 24, 20232 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: A odvec su zajebani..Kad uhvate zalet malo je onih koji nece porazeni da se pozdrave sa njima.
December 25, 20232 yr 15 hours ago, Profesionalac said: Deluje da su pobede viška/manjka u odnosu na broj mečeva kod kuće. nisu npr. barsa bi trebalo da je na 4, a virtus na 3 11 hours ago, cartman said: Rekao bih da su +- pobede u odnosu na isto kolo prošle sezone tu se partizan sigurno ne uklapa, imao je 4-9, a sad je 16 kola zavrseno ergo, ne moze 2 da bude
December 25, 20232 yr 8 hours ago, cedo said: nisu npr. barsa bi trebalo da je na 4, a virtus na 3 Po tabeli koju gledam, Barsa ima ukupno 11 pobeda, uz 8 meceva odigranih kod kuce -> +3 Virtus ima isti broj pobeda, uz 9 meceva kod kuce ->+2
December 25, 20232 yr 45 minutes ago, Profesionalac said: Po tabeli koju gledam, Barsa ima ukupno 11 pobeda, uz 8 meceva odigranih kod kuce -> +3 Virtus ima isti broj pobeda, uz 9 meceva kod kuce ->+2 ah, ja oduzimao broj meceva na strani to samo govori koliko sam bio tada koncentrisan
December 26, 20232 yr Partizan želi da angažuje Melija i da ga plati 2,5 miliona € po sezoni. Ako se to ostvari KKP će biti u top 5 po budžetu u EL.
December 26, 20232 yr 22 minutes ago, booyaka said: Partizan želi da angažuje Melija i da ga plati 2,5 miliona € po sezoni. Ako se to ostvari KKP će biti u top 5 po budžetu u EL. Malo mi je nerealna tolika cifra za njega. A i nisam skapirao da li se odnosi na ovu ili sledeću sezonu.
December 26, 20232 yr Ladno imate i vi Filipa kojeg tata vodi sa sobom jer je nesposoban za samostalan rad?!