November 30, 20232 yr mogli smo videti zašto je robija najbolji trener evrope vrhunska priprema utakmice standardno, cveće i bombonjere za sudije - checked dopunski, dečiji rođendan za lesorovog mališana - checked specijal, slukasa na splavove i qrve - checked ataman je glup ko kurac, izgubio je lagano gostovanje na jednu dečiju tortu. koji lejmer. evo sad u 3/4 groblje ide na 15-20 razlike mmw tako se radi Edited November 30, 20232 yr by Eleniko
November 30, 20232 yr Povlačim /malkice/ reč za Lesora, bananirao Pantera na trici. Deluje da se malo previše opustio.
November 30, 20232 yr klasično arena siledžisanje, lesor se okliznuo o dečiju tortu, sudije se zanele gledajući ribe u publici, slukas bio mamuran slika i prilika
November 30, 20232 yr 4 minutes ago, Eleniko said: klasično arena siledžisanje, lesor se okliznuo o dečiju tortu, sudije se zanele gledajući ribe u publici, slukas bio mamuran slika i prilika znam da troluješ, ali udara prvo lopta u nogu slukasa.
November 30, 20232 yr to sam i napisao gore, slukas mamuran, proveo noć na akapulku da sam hteo suđenje stavio bi video ledejeve sekire u pao glavu, to u areni nije nesportska no dobro, čestitam kad se tekma lepo spremi rezultat ne izostane
November 30, 20232 yr Sad sam vratio malo Real - Fener, koliko se zakašljao Kampaco u finišu, jezivo. Oni erbolovi kad secne šut za 3 mu postaju trejdmark. I poništi onako fenomenalnu partiju u prodor i pnr igri
November 30, 20232 yr 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Sad sam vratio malo Real - Fener, koliko se zakašljao Kampaco u finišu, jezivo. Oni erbolovi kad secne šut za 3 mu postaju trejdmark. I poništi onako fenomenalnu partiju u prodor i pnr igri da si gledao kkcz prošle godine video bi koliko smo utakmica dobili u cluch završnici sa njim na istu foru. da ti skratim vreme - nula.
November 30, 20232 yr Ajd ovde o zelenima - not impressed. Ništa konkretno ne igraju, Lesor ih nosi u zubima, danas ih šut nije išao pa im se igra svela na soliranje Nana i Grenta koji su, pa dobri su to igrači, ali nisu Majk Džejms da na tome baziraš sezonu. Ovi ostali 20-30% slabiji od onoga što se od njih očekuje. Moraće Ataman ozbiljnije da to utegne.