April 18, 20188 yr Mogla bih da ti otvorim topik "Pitajte Milogleda" za one koji zele da zive u lazi.
April 18, 20188 yr nisam gledao utamice, sad vidim ovi iz himkija ispalili 36 trojki ipak daleko od rekordnih 45 pokusaja montepaskija kalates sa 16 asistencija postavio rekord u po
April 18, 20188 yr uff, o tome nisam razmisljao a dobro, red je da odavde krene svetski rat. nije odavno a dok se oni medjusobno tuku, mi pod sljivu
April 18, 20188 yr Potencijal za nerede ja najveci u novijoj istoriji™, ali sve zavisi kako se budu delile karte, tj. kako sami klubovi budu delili karte. Grci ce doci, pa ce doci, i oni su dovoljni za veliko sranje, ali ako dodju i huliganski Rusi i Turci, to ce biti ili nevidjena ratna zona ili ce lopovi po unutrasnjosti da orgijaju nakon sto je cela policija u Beogradu.
April 18, 20188 yr nisam sto posto siguran ali mislim da huliganski turci ne idu na košarku a da navijam za panatinaikos gledao bih da izbegnem da budem lovina ciganima i olijevima po beogradu
April 18, 20188 yr Huligani svakako ne idu, ali kod njih nije tako jasna granica izmedju navijacke grupe i ostalih, i ovi drugi su glasni i ratoborni.