November 2, 20232 yr 18 minutes ago, Eleniko said: za oba naša tima bi bilo ok da james isprca litijaša Vaistinu bi tako. Ali hit, zadnji tajmaut zove Obradović, crta akciju, širi reket, objašnjava i kaže "We don't need a 3 point, even a ball on a free throw is good" Epilog, MJ šutira za tri i završava tekmu.
November 2, 20232 yr ovako sa strane mi deluje da majki igra svoju igru i ne jebe 2% šta kouč iscrta po tabli lepa pobeda monaka
November 2, 20232 yr 8 minutes ago, *edited by mod said: Vaistinu bi tako. Ali hit, zadnji tajmaut zove Obradović, crta akciju, širi reket, objašnjava i kaže "We don't need a 3 point, even a ball on a free throw is good" Epilog, MJ šutira za tri i završava tekmu. Mozda je to trik, da se zbuni protivnik ako cuje. Ko u F1 sto rade, jedno pricaju preko radija, pa urade suprotno..
November 3, 20232 yr lepo je videti da mrski oly bude pokraden ali je sranje što je otvorena spirala kompenzacija koja će da traje bukvalno do f4 barem je tako bilo prošle godine za su tu /najoćiglednije/ 3 tima - oly, fener i kkp aj kažemo olyjeva krađa protiv kkp je kompenzovana ostaje da vrate kkp ukradenu pobedu i da pokradu fener, nadam se protiv nas i biće super da kardinalne da ne kažem namerne greške ostanu na ovome a znamo da neće...
November 3, 20232 yr Blejim na gajbi, dosadno, pa mi padaju gluposti na pamet... ... kao recimo a sta kad bi sad iz svih timova EL izbacio sve strance i sve naturalizovane, na sta bi licile te ekipe. Kod nekih ekipa ne moze da se sastavi petorka, kod nekih sam malo i birao, mozda i pogresio (kod zvezde i partizana jel), i evo bas da vidim sta mislite o ovim ekipama dole, dok cekamo da pocne partizan... Alba Delow Mattisseck Schneider Olinde Thiemann Efes Tunca Gazi Ozdemiroglu Yildizli Yilmaz Barca Oriol Pauli Penarroya Abrines Hernangomez Parra Baskonia Dani Diez Bayern Giffey Bonga Obst Wimberg Harris Zvezda Teodosic Lazic Nedovic Davidovac Mitrovic Armani Bortolani Tonut Melli Ricci Flaccadori Fener Birsen Hazer Sanli Mahmatoglu Mestoglu Asvel De colo Jackson Lauvergne Kahudi Luwawu-Cabarrot Maccabi Menco Sorkin Carter Blatt Monaco Okobo Cornelie Jaiteh Tarpey Strazel Olympiakos Lountzis Larentzakis Papanikolaou Tanoulis PAO Sloukas Papapetrou Antetokoumpo Mitoglou Kalaitzakis Partizan Avramovic Andjusic Trifunovic Smailagic Koprivica Real Rudy Abalde Chacho Llull Alocen Valencia Claver Puerto Pradilla Lopez-Arostegui Ferrando Virtus Belinelli Pajola Hackett Polonara Mascolo Zalgiris Lekavicius Dimsa Ulanovas Birutis Butkevicius Ko bi isao na F4?
November 3, 20232 yr Cigani, PAO, Žalgiris, Virtus Mi bi opet ispali zbog tuče, Smailaga bi nabo Trifunovića (slučajno) i obojica bi dobili iskljčujući. A Anđuša bi i u ovom rangu šutirao 1/6 trice kada je bitno. A takmičenje bi po rangu bilo ispod Fibine Lige Šampiona
November 3, 20232 yr U Barsi je Brizuela-Abrines-Para-Ernangomez baš ozbiljna osnova. Peti neka bude Grimau.
November 3, 20232 yr Žalgiris i Virtus, pa onda Asvel, PAO, Barsa i CZ.. Real ako skine Rejesa ide na F4