Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

A, ok, propustio sam taj deo :D jeste, nista mu nismo mogli, jedino sam se nadao nekim promasenim bacanjima posto mu nisu jaca strana ali ih je protiv nas pogadjao, bijednik :dry:

• +1 1
  • Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

601

• booyaka

381

• MiddleClass

363

• Ratamahatta

322

Posted
12 hours ago, FPLS said:

Nisam gledao, ali tesko da ih je on usrao sa 24 poena uz vrhunske procente, 4 skoka, 3 asistencije i 2 ukradene lopte :D

majk ne deli tvoje mišljenje

Posted

Istini za volju ovo je napisao posle 1. cetvrtine (znam jer sam gledao utakmicu i skrolovao po tviteru jer sam idiot), koju je Mirotic stvarno sabio, mislim da je imao 12 poena bez promasaja

Posted
4 minutes ago, Lord Stef said:

Istini za volju ovo je napisao posle 1. cetvrtine (znam jer sam gledao utakmicu i skrolovao po tviteru jer sam idiot), koju je Mirotic stvarno sabio, mislim da je imao 12 poena bez promasaja

U tom slučaju je prozivka za promaseno kucanje. Koje je stvarno bilo WTF

Posted (edited)

Klubovi i Evroliga postigli dogovor: Uvodi se seleri kep, biće drugačije u odnosu na NBA ligu

“Biće to fer-plej pravila, biće drugačije. Ključ je u tome da kontrolišemo troškove i ograničimo sumu koju klubovi mogu da troše na igrače. To nije lak proces, ali kada se uvede lako ga je kontrolisati. Biće reči o igračima koji su zvezde, ali i mladim igračima. Nije ovo “kopi-pejst” iz NBA lige. Ne možemo to da uradimo. Ali naši zaposleni su uradili sjajan posao sa ovim pravilima. Proverili smo sa klubovima i mislim da smo uspeli da se nađemo na sredini, tako da klubovi budu srećni, a mi dobijemo šta smo hteli”, zaključio je Motiejunas.

https://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-seleri-kep-plate-ogranicenje/ 

Edited by Borca
Posted
Just now, Borca said:

“Biće to fer-plej pravila, biće drugačije. Ključ je u tome da kontrolišemo troškove i ograničimo sumu koju klubovi mogu da troše na igrače. To nije lak proces, ali kada se uvede lako ga je kontrolisati. Biće reči o igračima koji su zvezde, ali i mladim igračima. Nije ovo “kopi-pejst” iz NBA lige. Ne možemo to da uradimo. Ali naši zaposleni su uradili sjajan posao sa ovim pravilima. Proverili smo sa klubovima i mislim da smo uspeli da se nađemo na sredini, tako da klubovi budu srećni, a mi dobijemo šta smo hteli”, zaključio je Motiejunas.

https://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-seleri-kep-plate-ogranicenje/ 

Pripreme za ulazak Emirata.

Posted

Crni Zalgiris 

Fener pobedi Oly u zavrsnici, Militinova zajeba lopta na poslednjem sutu, odskocila 2x na obrucu i podleteo pod nju

• +1 1
Posted

Poprilicno narkomanska kosarka obe ekipe ali je bar neizvesno i zanavno. Majk Dzejms, kad ne lelemudi, je poezija.

• +1 2
Posted

za oba naša tima bi bilo ok da james isprca litijaša

• Hvala 1
Posted

Jurolig je ove sezone opaka zajebancija..Danas su sve tekme bile neizvesne do poslednjeg napada bukvalno. 

Zli ljudi bi mogli da pomisle da to ima veze i sa izbacivanjem ruskih ekipa..

Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

Poceko dobio u Kaunasu.

bojim se da će u konačnici ovaj poraz preskupo koštati žalgiris

lion nema materijala za više od 12 mesta, ako i toliko

Posted

Mesinijev veciti hrkljus. Ne mogu 20 poena po cetvrtini da predju. I opet takvi su nas oba puta dobili prosle sezone.

Posted

Mirotije muceni...mogao si da se baskaris kod nas sa skorom 2-3 ..ovako ides na 1-4. 

Armani je na kraju regularne sezone proletos, uz nas, igrao najbolju kosarku..kasno pale.

• Haha 1