Jump to content
Upgrade na v5

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

A, ok, propustio sam taj deo :D jeste, nista mu nismo mogli, jedino sam se nadao nekim promasenim bacanjima posto mu nisu jaca strana ali ih je protiv nas pogadjao, bijednik :dry:

12 hours ago, FPLS said:

Nisam gledao, ali tesko da ih je on usrao sa 24 poena uz vrhunske procente, 4 skoka, 3 asistencije i 2 ukradene lopte :D

majk ne deli tvoje mišljenje

Istini za volju ovo je napisao posle 1. cetvrtine (znam jer sam gledao utakmicu i skrolovao po tviteru jer sam idiot), koju je Mirotic stvarno sabio, mislim da je imao 12 poena bez promasaja

4 minutes ago, Lord Stef said:

Istini za volju ovo je napisao posle 1. cetvrtine (znam jer sam gledao utakmicu i skrolovao po tviteru jer sam idiot), koju je Mirotic stvarno sabio, mislim da je imao 12 poena bez promasaja

U tom slučaju je prozivka za promaseno kucanje. Koje je stvarno bilo WTF

Klubovi i Evroliga postigli dogovor: Uvodi se seleri kep, biće drugačije u odnosu na NBA ligu

“Biće to fer-plej pravila, biće drugačije. Ključ je u tome da kontrolišemo troškove i ograničimo sumu koju klubovi mogu da troše na igrače. To nije lak proces, ali kada se uvede lako ga je kontrolisati. Biće reči o igračima koji su zvezde, ali i mladim igračima. Nije ovo “kopi-pejst” iz NBA lige. Ne možemo to da uradimo. Ali naši zaposleni su uradili sjajan posao sa ovim pravilima. Proverili smo sa klubovima i mislim da smo uspeli da se nađemo na sredini, tako da klubovi budu srećni, a mi dobijemo šta smo hteli”, zaključio je Motiejunas.

https://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-seleri-kep-plate-ogranicenje/ 

Edited by Borca

Just now, Borca said:

“Biće to fer-plej pravila, biće drugačije. Ključ je u tome da kontrolišemo troškove i ograničimo sumu koju klubovi mogu da troše na igrače. To nije lak proces, ali kada se uvede lako ga je kontrolisati. Biće reči o igračima koji su zvezde, ali i mladim igračima. Nije ovo “kopi-pejst” iz NBA lige. Ne možemo to da uradimo. Ali naši zaposleni su uradili sjajan posao sa ovim pravilima. Proverili smo sa klubovima i mislim da smo uspeli da se nađemo na sredini, tako da klubovi budu srećni, a mi dobijemo šta smo hteli”, zaključio je Motiejunas.

https://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-seleri-kep-plate-ogranicenje/ 

Pripreme za ulazak Emirata.

Poceko dobio u Kaunasu.

Crni Zalgiris 

Fener pobedi Oly u zavrsnici, Militinova zajeba lopta na poslednjem sutu, odskocila 2x na obrucu i podleteo pod nju

Poprilicno narkomanska kosarka obe ekipe ali je bar neizvesno i zanavno. Majk Dzejms, kad ne lelemudi, je poezija.

za oba naša tima bi bilo ok da james isprca litijaša

Jurolig je ove sezone opaka zajebancija..Danas su sve tekme bile neizvesne do poslednjeg napada bukvalno. 

Zli ljudi bi mogli da pomisle da to ima veze i sa izbacivanjem ruskih ekipa..

1 hour ago, *edited by mod said:

Poceko dobio u Kaunasu.

bojim se da će u konačnici ovaj poraz preskupo koštati žalgiris

lion nema materijala za više od 12 mesta, ako i toliko

Mesinijev veciti hrkljus. Ne mogu 20 poena po cetvrtini da predju. I opet takvi su nas oba puta dobili prosle sezone.

Mirotije muceni...mogao si da se baskaris kod nas sa skorom 2-3 ..ovako ides na 1-4. 

Armani je na kraju regularne sezone proletos, uz nas, igrao najbolju kosarku..kasno pale.