October 18, 20232 yr možda da ciganskom popu pošaljemo bombonjeru u znak zahvalnosti što je odveo mirotića u armani, u 2 utakmice PIR 38 + 18, prosečno 28 grobosi bi odveć bili suvereno prvi na tabeli s njim
October 18, 20232 yr 1 hour ago, Eleniko said: možda da ciganskom popu pošaljemo bombonjeru u znak zahvalnosti što je odveo mirotića u armani, u 2 utakmice PIR 38 + 18, prosečno 28 grobosi bi odveć bili suvereno prvi na tabeli s njim Pa zar Patrijarhu da se šalje bombonjera i to u sredu kad treba da posti? Ništa vam nije sveto 😟
October 18, 20232 yr imamo mi i veganske bombonjere za uručiti, ne damo se iznenaditi https://poklondzija.com/cokolada/homemade-company/veganske-praline/ malo su skuplje ali za redirekciju litijaša vredi platiti
October 18, 20232 yr Veganske bombonjere, isuse sveti, to je još gori jeres. Šta ima još, veganski ćevapi, bezalkoholno vino?
October 18, 20232 yr 3 minutes ago, lord_s said: Posle ovog kola 3 spanjolske ekipe sa po 3-0 Mozda ce traziti istupanje iz lige jer nema smisla da je igraju logikom nasih ABA ligasa. Valensija na 3:0 bez ikakve pompe i hajpa, svaka cast.
October 18, 20232 yr sa druge strane Srpske ekipe dve pobede protiv mučenog Asvela i četiri poraza protiv ozbiljnih protivnika
October 18, 20232 yr Just now, Ted said: sa druge strane Srpske ekipe dve pobede protiv mučenog Asvela i četiri poraza protiv ozbiljnih protivnika ne radi nam to tede, treba da se spava noćas
October 18, 20232 yr 2 minutes ago, Ted said: sa druge strane Srpske ekipe dve pobede protiv mučenog Asvela i četiri poraza protiv ozbiljnih protivnika Blizanci neka se okrenu obavezama u domacem prvenstvu, nemaju sta da traze protiv evroligaskih azdaja..
October 18, 20232 yr Just now, Eleniko said: ne radi nam to tede, treba da se spava noćas spavaj mirno, biće još dosta poraza. sreća pa se sastajemo međusobno uskoro te će neko morati da pobedi šalu na stranu, prilično smo poleteli i jedni i drugi pre sezone, te f4, te ovo, te ono. malo spuštanja na zemlju nije loše. preduslov da krenu i neki rezultati
October 18, 20232 yr što je najgore ovaj bolomboj bi vam lego ko dupe na nošu, čak igra i iskakanje koje je za sve naše centre otkako se to igra uvek bilo mislena imenica a željko to baš voli
October 18, 20232 yr gledao sam od polovine 3/4, ali sam isto pomislio za Bolomboja, kako bi nam čučnuo ali ne, mi čekamo neku zver, neki hibrid Šakila, Juinga i Olajdžuvona Edited October 18, 20232 yr by Ted
October 18, 20232 yr 17 minutes ago, lord_s said: Posle ovog kola 3 spanjolske ekipe sa po 3-0 3-0 je najopasniji rezultat u EL Prošle godine 4 ekipe su tako startovale, samo je Olimpijakos došao na F4, Baskonija i Alba ni do plej-ina ne bi dobacili da se igrao prošle sezone.