May 21, 20233 yr Necu vise da pratim ni sport ni politiku ni nista, idem lepo u Tumane da uzmem duhovno ime Prokletije Nedokučivi i sve u kurac zauvek
May 21, 20233 yr Popular Post FK i KK Real Madrid, to su neke najmracnije sile koje njima donose trofeje, Molder i Skali da dodju da istrazuju Da se teraju u tri picke materine vise govna spanska
May 21, 20233 yr Milo mi je i zbog Cus Matea. Odavno je bivsi, ali kakav oprostaj ajmo netflix, spremaj pare za film...
May 21, 20233 yr Banujte midlea sa kosarke na 24 sata, dobar covek ali ovo sa Realom je za jednodnevno hladjenje, jebe nas i ne vadi
May 21, 20233 yr Ostoja da sutra napise saopsteLje..i da se cita danima..u udarnom terminu.. Ne priznavamo ovu titulu !
May 21, 20233 yr Necu vise da pratim ni sport ni politiku ni nista, idem lepo u Tumane da uzmem duhovno ime Prokletije Nedokučivi i sve u kurac zauvekJa sam ove sezone gledao 5 utakmica Eurolige i svih 5 je dobio Real. Dok sam se držao live score oni su gubili. Dakle, recept za sva sledeća takmičenja je jasan Svetsko neću gledati ni protiv Južnog Sudana... što je sigurno sigurno Sent from my DN2103 using Tapatalk