November 24, 20223 yr 18 minutes ago, Joe D said: ala fener suri, nisam se tome nadao I to budzet egal komsijskom, ali imaju ozbiljnijeg trenera. Edit: nije Coviceva tabela
November 24, 20223 yr 39 minutes ago, MiddleClass said: I to budzet egal komsijskom, ali imaju ozbiljnijeg trenera. Edit: nije Coviceva tabela source: trust me bro
November 25, 20223 yr 10 hours ago, Plajvi said: Ala Svabo kida doprinose Die Beste! Kod nas (u Zvezdi) doprinosi u minusu.
November 25, 20223 yr 14 minutes ago, harper said: Lepo se ispruzio Vucic, 23 miliona evra je fina cifra za kosarkaski klub. i jos trener radi zadjaba
November 25, 20223 yr 6 minutes ago, Ros said: i jos trener radi zadjaba Pa, dobro, koliko bi inace mogao da uzme bilo gde drugo on verovatno i radi za ekvivalent necega sto je za njega maltene dzabe. Ali, ovo Partizanovo je stvarno sokantan budzet, ne samo za nase prilike vec u evropskoj kosarci generalno.
November 25, 20223 yr Partizanov budzet je na nivou Efesovog i Armanijevog. Ne znam zasto su nas zakinuli za oko 7 milki, ali nije u redu. Spanska govna..
November 25, 20223 yr sta znam, marca je u pitanju. jedino mozda kurir moze da izadje sa boljim podacima.
November 25, 20223 yr Just now, Joe D said: sta znam, marca je u pitanju. jedino mozda kurir moze da izadje sa boljim podacima. Ni Marka ni Kurir. Nema potrebe za tim tvojim sarkazmom u skoro svakom postu.
November 25, 20223 yr U pravu si. Izvini. Navikao sam da me cesto nervira tvoj sarkazam Plus kad dodam ovo harperovo ponasanje 10ogodisnjaka, nisam pazljivo citao.
November 25, 20223 yr Pih bre što kvarite igru. Nadao sam se da će neko da razloži ovaj budžet na igrače