October 7, 20223 yr Dobar Oly,sačuvali većinu igrača ,dobra odbrana Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
October 8, 20223 yr Po mom skromnom misljenju jasno je profilisano ko ce u top 8. Oly, Macabi, Real, Barca, Milano, Monako, Efes i fener. Respektabilne ekipe su Partizan, Valensija, Basc, Virtus, Bajern i Pao. CZV, Asvel, Alba i Zalgiris kante za napucavanje.
October 8, 20223 yr Just now, bags said: Ja ocekujem groznu sezonu za Partizan. Shodno ulaganjima, bice grozna.
October 8, 20223 yr Ne znam za ulaganja ali brinu me dubina tima i napad. Ne vidim kako ce mi mi davati 75-90 koseva evroligaskim odbranama...
October 8, 20223 yr 1 hour ago, nahbar said: Po mom skromnom misljenju jasno je profilisano ko ce u top 8. Oly, Macabi, Real, Barca, Milano, Monako, Efes i fener. Respektabilne ekipe su Partizan, Valensija, Basc, Virtus, Bajern i Pao. CZV, Asvel, Alba i Zalgiris kante za napucavanje. Pa Alba je upravo masakrirala taj respektabilni Partizan. Ljudi imaju valjda jedan poraz na poslednjih 25 utakmica, a nemacka liga nije bas macji kasalj. Minimalne promene u rosteru, uz Olimpijakos su sigurno najuigranija ekipa. Zalgiris vodio u Tel Avivu minut pre kraja, Asvel isto poprilicno maltretirao Armani, Zvezda odigrala egal poluvreme s Efesom... Tesko da u EL ima kanti za napucavanje. Eventualno to moze ispasti Zvezda s ovim frankenstajnom od rostera i strucnog staba, ali mislim da cemo na borbu, gurku i domaci teren ipak namaci kakvih-takvih desetak pobeda, bez previse blowouta. Da moram da se kladim, tipovao bih na borbu sa Valensijom da se izbegne fenjer. Za top 8 se slazem da ima jako malo prostora za iznenadjenja. Najsumnjiviji mi je tu Makabi, na papiru su mnogo jaki, ali to je totalno nova ekipa koju tek treba posloziti, a trener upitan. Jedino kod njih vidim neki prostor za trokiranje i tu bi sansu mogli da potraze najpre Partizan i Pao.
October 12, 20223 yr emirates league? ako je ulaganje 5 do 6 puta veće, i ako fond nagrada bude za toliko veći onda čak i klub iz dubaija ne bi bio toliki problem
October 12, 20223 yr vidi stvarno tu je i đoković mladoženja, mora da je u ime family sport corp. nema druge
October 12, 20223 yr Ko je Djokovic mladozenja? Inace, pominju da Arapi hoce da zamene Turkish za glavnog sponzora lige, da ulecu za 7 puta vecom kintom i da zele da imaju svoj tim u takmicenju.
October 13, 20223 yr malo je falilo da radonji uručite svilen gajtan šteta, moralo je ovo da se prelomi na vašu stranu