May 19, 20224 yr 53 minutes ago, pantelia said: Na prvi pogled mi se učini da je fotomontaža, kad ono jok
May 20, 20224 yr 7 minutes ago, 1n54jd3r said: Lamonika sudi finale...kakva sprdnja od organizacije Mozda se Djidji oprasta pa da ga isprate dostojno.
May 21, 20224 yr 3 minutes ago, Midgeta said: Svima su zivzdali u najavi Grka i dalje najvise na tribinama.
May 21, 20224 yr 1 minute ago, Borca said: Grka i dalje najvise na tribinama. Zao mi bilo Micica reko ajde bar njemu nece kad ono
May 21, 20224 yr 4 minutes ago, Midgeta said: Zao mi bilo Micica reko ajde bar njemu nece kad ono Njemu dodatno posto je ubacio trojku za pobedu pre 2 dana protiv njihovog tima.
May 21, 20224 yr Real za sada dominira pod košem, čak i kad Tavares nije u igri. Efes mora to da reši u odbrani. Napad mogu da izvuku i s ovakvim oscilacijama, samo da se dovedu do neizvesne završnice a onda će Micić i Larkin da izmišljaju poene. Ovaj Rudy nije onaj stari Rudy koji bi im parirao u takvoj završnici. Edited May 21, 20224 yr by Svarog