Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Španija i Katalonija

Featured Replies

veselo

• Replies 2.4k
  • Views 248.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Znači da je za veliki dio pristalica Rajoyove stranke PP ušminkano i zamaskirano ime Falange, generalisimusovog pokreta. Desnica im je ko ove naše, ne samo konzervativna i klerikalna nego i šovinistička.

Karikiras, ja bih stao na onom konzervativnom delu i to onom u najgorem mogucem rigidnom aspektu, zatvorenom za svaku modernizaciju drustva u institucionalnom smislu.

Ono sto im duva u ledja a ne vodi nigde je apstraktan strah spanskog drustva od levice u svakom smislu, kao da svaki levi put zavrsava u Venecueli ili Kubi.

miting istine :lol: :ph34r:

Mislim da trenutno i jedni i drugi žive u svetu iluzija

Mislim da trenutno i jedni i drugi žive u svetu iluzija

Pa naravno. Jos kad se iluzije sudare...

Nekako iz ličnog iskustva mi se čini da što se više povećava opseg ljudi koji se u određenim prilikama nazivaju izdajnicima to su šanse za sranje veće.

Znači da je za veliki dio pristalica Rajoyove stranke PP ušminkano i zamaskirano ime Falange, generalisimusovog pokreta. Desnica im je ko ove naše, ne samo konzervativna i klerikalna nego i šovinistička.

kapiram. samo chekalo svoju priliku.

ja mislim da je kod njih konzervativno i tradicionalno poprilicno jako, za nacionalizam ne mogu da kazem, nisam nacisto

znam par ljudi koji su isli u opus dei skole, prvo mi bilo smesno zbog onog dena brauna, a kada sam ih bolje upoznao, onda manje

nisam optimista, od sutra krece nova tura zaostravanja, mislim da ce kratkorocno i srednjerocno da izgube puno katalonci

Guardia Civil - prijatelji

Gradonačelnice gde si?

Edited by Bojan

• Author

miting istine :lol: :ph34r:

miting istine kao primarni strah i emocionalna trauma  :s_w:

• Author

BTW, ne preterivati sa stereotipima o španskoj desnici, nije se povampirio Jose Antonio Primo de Rivera i Falange Española de las Juntas de Ofensiva Nacional-Sindicalista

Edited by slow

PP je heterogena partija i ne treba ih olako etikerati. Ali taj frankisticki duh nije sasvim neprisutan u partiji i oko nje i cesto se vezuje za bivseg premijera Aznara.

PP je heterogena partija i ne treba ih olako etikerati. Ali taj frankisticki duh nije sasvim neprisutan u partiji i oko nje i cesto se vezuje za bivseg premijera Aznara.

Aznarov uticaj se znatno smanjio na partijskom nivou, neslaganje ili vise netrpeljivost sa Rajohem je ocita a njegov kredibilitet kod nacije je pao posle atentata u madridskom metrou za sva vremena.

Cuveni spanski novinar Jose María García kaze za Aznara da je najveci dikatator posle Franca, 'Sta reci za coveka koji maksimalno cuva svoje telo a pritom zaboravi na glavu'.

kao da svaki levi put zavrsava u Venecueli ili Kubi.

Praksa je jebena stvar, jer do sada nijedan levi put te vrste nije završio u nečem drugačijem

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.