goofs Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Od sledece godine u LŠ ce direktno ici po 4 ekipe iz 4 najjace lige, nema tu vise mesta za Balkance, sta smo igrali igrali smo.
Fakundo Sava Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Mislim da se za nas zemlje trećeg sveta situacija ne menja,ista meta isto ostojanje ali timovi koji su drugi i treći u nekim ligama njima će biti teže A osmina lige evrope nikad jača Šteta, zvezdi je baš trebao jedan kvalitetan protivnik ,onako da nas prodrma, da vidimo gde smo
porucnik vasic Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 24 minutes ago, Fakundo Sava said: Mislim da se za nas zemlje trećeg sveta situacija ne menja,ista meta isto ostojanje ali timovi koji su drugi i treći u nekim ligama njima će biti teže A osmina lige evrope nikad jača Šteta, zvezdi je baš trebao jedan kvalitetan protivnik ,onako da nas prodrma, da vidimo gde smo Овако и ја нешто разумем.
mlatko Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 A osmina lige evrope nikad jačaHmm, ne znam. mozda... Po imenima? al propali Milan, smotani Arsenal i neki spanci kojih uvek ima ko gova.. mi ne zvuci bas nesto jako. Ok, mozda je Borusija trenutno i druga u Bundes ali to nije merilo necega. Sporting, Rusi... ok mozda si u pravu ipak [emoji38] Ima timova koji igraju fudbal a i jer nema Rumuna i ostale buranije
ArleKino Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Gledam ždrijeb i kontam kako nije svako talija kao portugalski šibicar da do evropskog trofeja kao najozbiljniju prepreku ima Iaga Aspasa i Johna Guidettija. Milan, u nekoj kasnijoj fazi Atletico/Borussia D/Lazio/Lyon. Atletico je realno CL nivo zadnjih 8, posebno sa Costom, no imali su neku glupu polusezonu u Evropi i zato su među za klasu-dvije lošijim takmacima. Arsenal nema špica za Evropu do povratka u pojam ubijenog Lacazettea jer Welbeck jednostavno nije centarfor. Odbrana nam je raspad, bukvalno svako nam može dati gol samo ako to želi. Ako prođemo Milan, biće to veliki uspjeh.
čekmeže Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Ma daj, igrate protiv Susa i Borinija, rastavićete ih.
gervasius twinkleminkleson Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Suso > bilo koji igrač arsenala
MiddleClass Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Jbt, sad je Milan neka zajebana prepreka.
ArleKino Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 3 hours ago, čekmeže said: Ma daj, igrate protiv Susa i Borinija, rastavićete ih. Mi nećemo da igramo odbranu ove sezone, ono, k'o što Jehovini svjedoci neće da prime transfuziju. Gattuso je konsolidovao Milan koji ima dovoljno kvalitetnih igrača u svim linijama da nam da po repu, a kod nas ne možeš dvije utakmice spojiti da valjaju, u gostima čitavu sezonu imamo šest pobjeda računajući Zvezdu, BATE i Ostersunds.
W.F.C. Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 I kvalifikacije za LE dobijaju stazu sampiona (koji ispadaju iz kval. za LS) i stazu pratilaca (svi ostali timovi).
Recommended Posts