February 22, 20187 yr 23 minutes ago, mlatko said: lose si sanjao ko je Kolasinac i zasto mi asocira staju Rugoslaviju Bosanac poreklom, Nemac rođenjem, debilno tvrdi da mu se ime čita Sead Kolašinak.
February 22, 20187 yr Koliko sreće ima dortmund. Nezasluzeno, al morala je atalanta ranije da završi ovo.Zlo još jednom pobjedjuje.
February 23, 20187 yr Krivo mi za Atalantu, dve -tri super sanse iz kontri kod 1:0, Berisa skinuo mrtvu sansu Surlea, ali posle prosuo. Super tekma, posebno u drugom poluvremenu.
February 23, 20187 yr Match 1 : Lazio Rome - Dynamo Kiev Match 2 : RB Leipzig - Zénith Saint-Pétersbourg Match 3 : Atletico Madrid - Lokomotiv Moscou Match 4 : CSKA Moscou - LYON Match 5 : MARSEILLE - Athletic Bilbao
February 23, 20187 yr Match 6 : Sporting Portugal - Viktoria Plzen Match 7 : Borussia Dortmund - Red Bull Salzbourg Match 8 : Milan AC - Arsenal
February 23, 20187 yr Dobilo je draz definitivno otkad osvajac ide u LS ovo takmicenje. Ocekujem opet zestoku borbu do kraja i zanimljivu zavrsnicu, polufinale i finale. Vecina ovih klubova se muci da obezbedi plasman preko nac. prvenstava.
February 23, 20187 yr CSKA i Viktorija su izvukli bolje (Lion) i dosta bolje (Sporting) ekipe. Steta za Salcburg, opet koska, ali prodace skupo kozu. Zenit moze da prodje Lajpcig. Edited February 23, 20187 yr by Toni Sumaher
February 23, 20187 yr vidim ruska govna pravili cirkus u spaniji. bas bilo pametno ovakvoj zemlji dati svetsko prvenstvo.
February 23, 20187 yr 2 hours ago, 189- said: vidim ruska govna pravili cirkus u spaniji. bas bilo pametno ovakvoj zemlji dati svetsko prvenstvo. Pravili sranja preko. Kod kuce ima da budu mirni ko bubice. MMW Nego jel istina da od sledece sezone menjaju pravila za LE? Nesto sam video da navodno kad god ispadnes iz LS kvalifikacija odmah ides u LE kvalifikacije ili grupu u zavisnosti od kola.
February 23, 20187 yr Plus dodaju jos jedno kolo kvalifikacija za LŠ za nas sirotinju. Ugasili smo ga...