December 11, 20177 yr Mislim do kog kola? Hoce da teraju i u polufinalu? Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
December 11, 20177 yr 6 hours ago, goofs said: Dortmund (GER) v Atalanta (ITA) Nice (FRA) v Lokomotiv Moskva (RUS) København (DEN) v Atlético (ESP) Spartak Moskva (RUS) v Athletic (ESP) AEK (GRE) v Dynamo Kyiv (UKR) Celtic (SCO) v Zenit (RUS) Napoli (ITA) v Leipzig (GER) Crvena zvezda (SRB) v CSKA Moskva (RUS) Lyon (FRA) v Villarreal (ESP) Real Sociedad (ESP) v Salzburg (AUT) Partizan (SRB) v Plzeň (CZE) FCSB (ROU) v Lazio (ITA) Ludogorets (BUL) v Milan (ITA) Astana (KAZ) v Sporting CP (POR) Östersund (SWE) - Arsenal (ENG) Marseille (FRA) - Braga (POR) tl;dr
December 11, 20177 yr Nadam se da će antifašistički Celtic opravdati reputaciju na krilima 1 Brendana i srediti Zenit. Može britansko finale Arsenal-Celtic, da i Arsene uzme taj evropski trofej.
December 11, 20177 yr 3 minutes ago, ArleKino said: Nadam se da će antifašistički Celtic opravdati reputaciju na krilima 1 Brendana i srediti Zenit. Može britansko finale Arsenal-Celtic, da i Arsene uzme taj evropski trofej. Ajde Arsenal u finalu, za ocekivati je, ali bice ne malo iznenadjenje da muceni Kelti prodju Zenit....
December 11, 20177 yr Arsenal-Atletiko bi negde po kvalitetu trebalo da bude finale... Da li će biti, zavisi od žreba i Arsenove želje da gura to takmičenje... Ako u Februaru bude izvesno da 4. mestio visi, Arsen će da zagrize i biće zanimljivo....
December 11, 20177 yr Hoće, škotski fudbal je sramotno prdnuo u čabar, ali nikad se ne zna, lopta je okrugla(tm).
December 11, 20177 yr Lazio - Lyon finale, mmw [sad ce naravno i lazio i lyon da ispadnu u ovom kolu] Edited December 11, 20177 yr by gervasius twinkleminkleson
December 11, 20177 yr Mislim da smo sad pretekli Skotsku po koeficijentu, bez obzira na uspehe Seltika.
December 11, 20177 yr 32 minutes ago, ArleKino said: Hoće, škotski fudbal je sramotno prdnuo u čabar, ali nikad se ne zna, lopta je okrugla(tm). Kad smo vec kod Zenita, Skota i Arsenala, bese Arsavin rastavio Rangers u onom finalu Lige UEFA u Londonu? Mislim da je namestio oba gola Denisovu....
December 12, 20177 yr 2 hours ago, Toni Sumaher said: Kad smo vec kod Zenita, Skota i Arsenala, bese Arsavin rastavio Rangers u onom finalu Lige UEFA u Londonu? Mislim da je namestio oba gola Denisovu.... Zirijanov je turio drugi, ali da, ovaj je pravio haos. Te godine su Rendzersi bili najogavnija ekipa na svetu, sve na guzove, 0-0, golove u gostima i na penale - sa najodvratnijim fudbalom ikada, ako se dobro secam i Barseloni su uzeli X kod kuce u grupi u LS, bez izlazenja iz svoje opasne zone. Gosa njihov McGregor je bio sjajan, jebeni debeli Darsevil i Naco Novo su igrali napred - pogodi koga su izbacili u kvalifikacijama za LS. Pola tog Zenita je bilo u reprezentaciji na EP mesec dana kasnije, polufinale. Ubili su u polufinalu Bajern, bila je prica da je bilo namesteno.