Jump to content
IGNORED

Fantasy Champppions League

Recommended Posts

Posted

Sad gledam,brat Timi nas je izgleda napustio u takmicenju po grupama a i u klasiku.

Za klasik me licno zabole ali ako se ispostavi da je to taj rad (jerbo se nikad ne zna sa deletedom) hocemo li moci i kako dalje

Posted

Nisam, operater mi ne dozvoljava da posaljem sms na taj broj. Neko drugi je uplatio.

Ja sam ali sam zaboravio kako.. Jel moram ja ili može neko drugi? Jes da ne igram ali neću da vam pokvarim zabavu :)
Posted

Shit kolo, moracu da divljam pre narednog i da razjebem i ovo ostalo sto imam u sredini.

Posted

Ja sam ali sam zaboravio kako.. Jel moram ja ili može neko drugi? Jes da ne igram ali neću da vam pokvarim zabavu :)

Kaze Velo da je neko uplatio. Ne znam ko. Ko god da je, hvala.

Sto se Timmija tice, moze i u toj grupi da se uradi kao sto je u onoj drugoj u kojoj takodje imaju 3 tima, tako da nece biti neki problem.

Posted

Usrani Karabag i vremenska zona :isuse:

I ja sam zaboravio,al' obzirom da rafinja nije starter,nista nisam izgubio

Posted

Kaze Velo da je neko uplatio. Ne znam ko. Ko god da je, hvala.

Sto se Timmija tice, moze i u toj grupi da se uradi kao sto je u onoj drugoj u kojoj takodje imaju 3 tima, tako da nece biti neki problem.

Ako tako nastavimo bice vise avera od nas humanih  -_-

Posted

Crveni za Benfiku - my boy Andre, znao sam da je on :dry:

Posted

I ja sam zaboravio,al' obzirom da Valensija i Florenci nisu ni putovali,nista nisam izgubio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Upisani rezultati. Average dobio obe utakmice.

Posted

Samo tri igrača su skupila više bodova od mene u ovom kolu i naravno da sam morao da igram protiv onog koji ima najviše :isuse:

Ko je Rasenball rambo? Čestitke na pobedi.

Posted

I "Moca nema pojma" je izgubio  :lol:

I ti imas 2 tima ko' Aver  :fantom:

Posted

Taj što vodi taj tim stvarno nema pojma. I odavno je trebao biti izbačen iz ove lige i pppremera ali pošto ima neke jake veze u savezu opstaje uprkos pravilima <_<

Posted

Upisani rezultati. Average dobio obe utakmice.

Daj link.