ubibobi Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Sad gledam,brat Timi nas je izgleda napustio u takmicenju po grupama a i u klasiku. Za klasik me licno zabole ali ako se ispostavi da je to taj rad (jerbo se nikad ne zna sa deletedom) hocemo li moci i kako dalje
zoki Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Nisam, operater mi ne dozvoljava da posaljem sms na taj broj. Neko drugi je uplatio.Ja sam ali sam zaboravio kako.. Jel moram ja ili može neko drugi? Jes da ne igram ali neću da vam pokvarim zabavu :)
crtamOrasi Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Shit kolo, moracu da divljam pre narednog i da razjebem i ovo ostalo sto imam u sredini.
Tolaa Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Ja sam ali sam zaboravio kako.. Jel moram ja ili može neko drugi? Jes da ne igram ali neću da vam pokvarim zabavu :) Kaze Velo da je neko uplatio. Ne znam ko. Ko god da je, hvala. Sto se Timmija tice, moze i u toj grupi da se uradi kao sto je u onoj drugoj u kojoj takodje imaju 3 tima, tako da nece biti neki problem.
ubibobi Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Usrani Karabag i vremenska zona I ja sam zaboravio,al' obzirom da rafinja nije starter,nista nisam izgubio
ubibobi Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Kaze Velo da je neko uplatio. Ne znam ko. Ko god da je, hvala. Sto se Timmija tice, moze i u toj grupi da se uradi kao sto je u onoj drugoj u kojoj takodje imaju 3 tima, tako da nece biti neki problem. Ako tako nastavimo bice vise avera od nas humanih -_-
crtamOrasi Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Crveni za Benfiku - my boy Andre, znao sam da je on
John Coltrane Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 I ja sam zaboravio,al' obzirom da Valensija i Florenci nisu ni putovali,nista nisam izgubio Sent from my iPhone using Tapatalk
Velocipede Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Upisani rezultati. Average dobio obe utakmice.
Moća Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Samo tri igrača su skupila više bodova od mene u ovom kolu i naravno da sam morao da igram protiv onog koji ima najviše Ko je Rasenball rambo? Čestitke na pobedi.
ubibobi Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 I "Moca nema pojma" je izgubio :lol: I ti imas 2 tima ko' Aver
Moća Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Taj što vodi taj tim stvarno nema pojma. I odavno je trebao biti izbačen iz ove lige i pppremera ali pošto ima neke jake veze u savezu opstaje uprkos pravilima <_<
John Coltrane Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Upisani rezultati. Average dobio obe utakmice. Daj link.
adasevic Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Žreb je završen, evo je liga: http://www.haxball.gr/group/view/30795 poslednja grupa ima tri člana... Dalja idu prva dva tima iz grupe i najbolja četiri treća, pri čemu se uzima samo rezultat sa prva dva tima u grupi.
Recommended Posts