September 12, 20177 yr Tolo daj zreb :) I daj mi neke lake rivale, nemoj stalno sa favoritima da me ubacujes u grupu Ne moze zreb dok se ne zatvore prijave. :( Zavisi i koliko ce da nas bude i kako cemo da iskombinujemo grupe. Javlja mi se da ces da budes u grupi sa mnom i muslinom. :D
September 12, 20177 yr To je za sada jedino resenje. Onda od nas 16 koji smo se prvi prijavili najslabiji igra baraz s njim za prolaz u 1/8 finala.
September 12, 20177 yr Nadam se da cu ove sezone da izdrzim i nakon sto izgubim sanse za Soni. Odigram maestralno 3-4 kola i onda zaboravim na ovaj fantazi i ode sve u propast.
September 12, 20177 yr Osamnaest igrača. Nedostaje barem šest da ponovimo prošlogodišnji H2H. Brzo! Odma'!
September 12, 20177 yr To je za sada jedino resenje. Onda od nas 16 koji smo se prvi prijavili najslabiji igra baraz s njim za prolaz u 1/8 finala. I meni se tako cini, ko u danu mrmota
September 12, 20177 yr Ja 49 i jos 6 igraca. Da li skidati traku Nejmaru? Sent from my Le X620 using Tapatalk Edited September 12, 20177 yr by Moća
September 12, 20177 yr Koliko imate poena. Ja 66 i cekam sutra Rocka i jos 2 igraca. Mislis da ce to biti dovoljno za 1 Sony? Ja 65 i Runaldu i jos par gologuzana. Sjebo me cale jer mi reko da trakiram Lewandowskog a ne Cavanija :D
September 12, 20177 yr malo je falilo da u timu imam kimmicha i rakitica. umesto njih sam napravio kombinaciju sa mikhijem i niguezom jbg. nebo bi bila granica