ubibobi Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Ekstra, sada neka osvoji ko hoce. Samo ne spanski guzonja
Toni Sumaher Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Realno, otvorilo se Nadalu. Tesko ce umorni Delpo da ga prodje. U eventualnom finalu Nadal ce da pocisti bilo koga sa druge strane terena.
ivy Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Meni po ponašanju, i po stavu na terenu. Ne drami, udari pa ako prođe prođe Danas sam je u stvari prvi put video da je malo više nervozna i da joj dosta znači što je pobedila bobami Coco kad popizdi popizdi..izlomila je gomilu reketa do sad a i svadja se sa sudijama,nervozna je dosta.. paz ovo npr
iDemo Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Oče naš, Koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje; da dođe Carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja, i na zemlji kao na nebu. Hleb naš nasušni daj nam danas; i oprosti nam dugove naše, kao što i mi opraštamo dužnicima svojim; i ne uvedi nas u iskušenje, no izbavi nas od zloga. Jer je tvoje carstvo, i sila, i slava u vekove vekova. Amin. x100
iDemo Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Nakenjalo ga. Rafu nakenjalo a Federer k'o posr@n...
Tsai Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Majorčanski biče, Savamala ti kliče Čekamo 16.
Max Morlock Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) ...a u januaru akobogda i 13. Sent from my SM-N910C Edited September 7, 2017 by Max Morlock
tempo Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 necaka poznatog kosarkasa, Kiki Vanderweghe-a. igrao za Denver i Portland u 80im Karijeru okončao u Niksima. Mislim da je imao malo problema sa pićem....
Timmy Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Nije Federer bio ko posran. On je jasno pre početka turnira rekao da nije spreman i da ne očekuje borbu za trofej. Cak je rekao sinoc da je bez obzira na sve zadovoljan i lepo cestitao Delpu za kog je rekao da je bio bolji.
aram Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 A zanima me zašto ta priča "Delpo će sad biti umoran, nema šansi protiv Nadala"? Pa jebat ga, dva dana ima da se odmori, vrhunski je sportista, to mora da mu bude dovoljno. Ako izgubi, to će biti isključivo zasluga Nadala, nikakav umor nije opravdanje.
Lancia Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 A zanima me zašto ta priča "Delpo će sad biti umoran, nema šansi protiv Nadala"? Pa jebat ga, dva dana ima da se odmori, vrhunski je sportista, to mora da mu bude dovoljno. Ako izgubi, to će biti isključivo zasluga Nadala, nikakav umor nije opravdanje. +1 Sanse Del Potra su ne vise od 20 posto, jednostavno Nadal vraca sve. (mislim, daj boze da gresim)
Recommended Posts