copkillah Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Da, to sam i ja cuo da je Drincic pricao. Onakav start posle nije vidjen, cak i da mu tada nije pukla noga, mozda je napukla, pa je neki drugi start doveo do konacnog loma. Ali posle nije bilo nijednog ostrog starta ni Jovicica niti na njemu... Znaci nema ko da bude uzrok osim divljackog starta Drincica. Niti je zakacio busen niti bilo sta sto bi moglo da uzrokuje pucanje kosti... No nebitno, Drincic ne igra, znaci ne bi trebalo da bude divljackih startova... Pa Jovičić je rekao da je već bio povređen pre toga, ali ti verovatno znaš bolje. I ničim izazvan pominješ čoveka koji je poslednji derbi odigrao pre dve godine, pitam se zbog čega ti je on pao na pamet...
Milosh76 Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Samo kao neki kostolomac... Evo da budem politicki korektan, nece biti povreda golmana jer ne igra retard Sikimic koji ne gleda gde bije kad ide na loptu...
Filozof manijak Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 A da se odlozi utakmica zbog lošeg terena u Rupi, kao što je sa Borcem u Čačku?
ToniAdams Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 a sto je bila takva oranica? namerno za krasnodar il je bio neki potop? nisam trenutno u bgd pa stvarno ne znam.
pbg12345 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) potop ali samo iznad "rupe" godine isposnickog zivota i molitvi rukovodstva zvezde i severa su raznezile svevisnjeg, pa nam je poslao potop i teren pretvorio u oranicu na kojoj smo dominantni protiv svakog protivnika Edited August 25, 2017 by pbg12345
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 a sto je bila takva oranica? namerno za krasnodar il je bio neki potop? nisam trenutno u bgd pa stvarno ne znam. poslednji put je menjana trava za univerzijadu. valjda. a navodno su je za vreme ovog tropskog talasa zalivali preko dana non stop pasu je skuvali. a na to posut šljunak koji je sve spalio
harper lee Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Terzicu bi bilo pametnije da je nasrnuo na nekog coveka, ne bi se ovako blamirao. Lako je nasrtati na invalida. Derbi kao derbi, nikad nista nije unapred definisalo rezultat pa nece ni sada. Ako Milojevic uspe da uklopi Krsticica i ako Rodic bude opravljen blagi smo favoriti, tim pre sto igramo na nasem terenu. U suprotnom cemo imati dosta problema da drzimo Partizanovu tranziciju. Edited August 25, 2017 by harper
ZokiAsov Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 IMG_0238.PNG zahuktavanje pred meč Budala. Prebio bi ga debeli ko macku.
Aleksandar88 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Šta je razlog sukoba eminentnih fudbalskih radnika?
Nikodije Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Šta je razlog sukoba eminentnih fudbalskih radnika? to sto postoje kao takvi
James Marshall Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Tačno mogu da zamislim da su se popičkali na temu "Zašto volim Vučića više od drugara iz klupe".
Recommended Posts