Nikodije Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ovo partizanovo sinoc je bila lagana setnja u parku, realno.
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ovo partizanovo sinoc je bila lagana setnja u parku, realno.+1 i ja mislim da će ući svežiji u derbi svakako će biti zanimljiva utakmica. šteta zbog terena, bilo bi bolje za sve da se igra na jna
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 sad može neko da se povredi greota bi bilo zbog evrope
Milosh76 Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Nema Drincica ... povreda ne bi trebalo da bude..ostali nisu mesari...
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) e si ti ortoed ili traumatolog Edited August 25, 2017 by kud u maglu Simoviću
copkillah Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Nema Drincica ... povreda ne bi trebalo da bude..ostali nisu mesari... Koga je Drinčić povredio?
Toni Sumaher Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Koga je Drinčić povredio? Da, ostalo je nejasno da li je Jovicicu pukla noga nakon starta Drancica ili nakon toga..., pricao je Drincic da mu je Jovicic rekao da nije tada povredjen...
Milosh76 Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Da, ostalo je nejasno da li je Jovicicu pukla noga nakon starta Drancica ili nakon toga..., pricao je Drincic da mu je Jovicic rekao da nije tada povredjen... Da, to sam i ja cuo da je Drincic pricao. Onakav start posle nije vidjen, cak i da mu tada nije pukla noga, mozda je napukla, pa je neki drugi start doveo do konacnog loma. Ali posle nije bilo nijednog ostrog starta ni Jovicica niti na njemu... Znaci nema ko da bude uzrok osim divljackog starta Drincica. Niti je zakacio busen niti bilo sta sto bi moglo da uzrokuje pucanje kosti... No nebitno, Drincic ne igra, znaci ne bi trebalo da bude divljackih startova...
Toni Sumaher Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Da, to sam i ja cuo da je Drincic pricao. Onakav start posle nije vidjen, cak i da mu tada nije pukla noga, mozda je napukla, pa je neki drugi start doveo do konacnog loma. Ali posle nije bilo nijednog ostrog starta ni Jovicica niti na njemu... Znaci nema ko da bude uzrok osim divljackog starta Drincica. Niti je zakacio busen niti bilo sta sto bi moglo da uzrokuje pucanje kosti... No nebitno, Drincic ne igra, znaci ne bi trebalo da bude divljackih startova... Ako igraju i Radin i Everton, nadobijacete se batina, ali brutalnosti nece biti. Jevtovic ume da bude sirov. A niste ni vi bez tabadzija, mada Zvezda igra dosta cisto ove sezone. Ono sto je najopasnije je krticnjak u Rupi. Neko ce stvarno da se gadno povredi zbog Terzica bolida. Edited August 25, 2017 by Toni Sumaher
Milosh76 Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Ma muska igra nije problem, ali sa 2 noge u kost jeste... doduse ne sudi Mazic, pa ce sigurno posle takvog starta bar faul biti sudjen.
Apollo Creed Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Mnogo smo oslabljeni neigranjem Šutulovića.
Toni Sumaher Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Mnogo smo oslabljeni neigranjem Maja Vujovica i Srdjana Obradovica. +1
levi Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Igra se fudbal i na lošijim terenima, mnogo nas je razmazila premier liga <_<
Recommended Posts