Jump to content

Crvena zvezda - Partizan, 155. put, nedelja 19h (TV Arenasport 1)

40 members have voted

1. 1. Ko ce pobediti u Derbiju?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ovo partizanovo sinoc je bila lagana setnja u parku, realno.

Ovo partizanovo sinoc je bila lagana setnja u parku, realno.

+1

i ja mislim da će ući svežiji u derbi

svakako će biti zanimljiva utakmica. šteta zbog terena, bilo bi bolje za sve da se igra na jna

• Author

Bice i JNA, al u decembru

sad može neko da se povredi

greota bi bilo zbog evrope

:fantom:

• Author

Nema Drincica ... povreda ne bi trebalo da bude..ostali nisu mesari...

e si ti ortoed ili traumatolog

Edited by kud u maglu Simoviću

Nema Drincica ... povreda ne bi trebalo da bude..ostali nisu mesari...

Koga je Drinčić povredio?

Koga je Drinčić povredio?

Da, ostalo je nejasno da li je Jovicicu pukla noga nakon starta Drancica ili nakon toga..., pricao je Drincic da mu je Jovicic rekao da nije tada povredjen...

Drincic je Crnogorac, oni nikad ne lazu! :fantom:

• Author

Da, ostalo je nejasno da li je Jovicicu pukla noga nakon starta Drancica ili nakon toga..., pricao je Drincic da mu je Jovicic rekao da nije tada povredjen...

Da, to sam i ja cuo da je Drincic pricao.

Onakav start posle nije vidjen, cak i da mu tada nije pukla noga, mozda je napukla, pa je neki drugi start doveo do konacnog loma. Ali posle nije bilo nijednog ostrog starta ni Jovicica niti na njemu... Znaci nema ko da bude uzrok osim divljackog starta Drincica. Niti je zakacio busen niti bilo sta sto bi moglo da  uzrokuje pucanje kosti...

No nebitno, Drincic ne igra, znaci ne bi trebalo da bude divljackih startova...

Da, to sam i ja cuo da je Drincic pricao.

Onakav start posle nije vidjen, cak i da mu tada nije pukla noga, mozda je napukla, pa je neki drugi start doveo do konacnog loma. Ali posle nije bilo nijednog ostrog starta ni Jovicica niti na njemu... Znaci nema ko da bude uzrok osim divljackog starta Drincica. Niti je zakacio busen niti bilo sta sto bi moglo da  uzrokuje pucanje kosti...

No nebitno, Drincic ne igra, znaci ne bi trebalo da bude divljackih startova...

Ako igraju i Radin i Everton, nadobijacete se batina, ali brutalnosti nece biti. Jevtovic ume da bude sirov. A niste ni vi bez tabadzija, mada Zvezda igra dosta cisto ove sezone.

Ono sto je najopasnije je krticnjak u Rupi™. Neko ce stvarno da se gadno povredi zbog Terzica bolida.

Edited by Toni Sumaher

• Author

Ma muska igra nije problem, ali sa 2 noge u kost jeste... doduse ne sudi Mazic, pa ce sigurno posle takvog starta  bar faul biti sudjen.

Mnogo smo oslabljeni neigranjem Šutulovića.

Mnogo smo oslabljeni neigranjem Maja Vujovica i Srdjana Obradovica.

+1

Igra se fudbal i na lošijim terenima, mnogo nas je razmazila premier liga  <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.