Jump to content
IGNORED

NFL 2017

Zverilla

Recommended Posts

Posted

kad ti Winston baca loptu tri metra u visi ili pravo pod noge, probaj ti da budes YAC masina... Jackson nije imao 200YAC sa Winstonom... mada realno, Evans jeste uzasan u YAC

2017 mu nije bila vrhunska, ali ocajna je malko preterivanje. cele sezone napad nije funkcionisao. na pocetku je bilo silovanje na Jacksona, onda se Winston povredio, i sve otislo u kurac. 2016 je Evans uhvatio 1300+ yds i 12TD. i to dok je drugi hvatac bio Russell Shepard, covek za koga pola ljudi koji prate NFL nisu ni culi... i dok Evans bude nabijao ovakve brojke, bas me briga za YAC...

a ti si samo besan sto smo potpisali Jensena... ode Marpet nazad na guarda... valjda ce konacno taj OL da profunkcionise :s mada, ako Nelson bude slobodan @7, uzimaj! 42M za 4 godine, 22 garantovano. velike pare za centra, ali ako bude na nivou 2017 ili bolji, zasluzice svaki cent

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nesh

136

• Frank Pembleton

120

• teacher

107

• freakns

82

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uf sad kad jos i Giantsi orobe Billse, ne bih voleo. Brownsi su pametni opet na trade down i jos jednu sezonu. :D

Posted

cekaj jebote, ljudi su dali dva pika druge runde ove godine i pik druge runde sledece godine da bi se popeli za 3 mesta na draftu? ja mislim da se ovo neko sprda :D 

Posted

Jeste, ali ako ubodu QB-a ove godine, sve će se zaboraviti...

Sjetimo se samo radosti kad su "ukrali" Đina u drugoj rundi

Posted

Jetsi su sigurno probali da se popnu na #2 ali ako Giantsi nisu hteli da trejduju pick to je verovatno znak da će birati Qb.

ako je tako onda Brownsi na #4 postaju pick koji će možda hteti Billsi, Broncosi, Cardsi i ostali koji bi hteli da uzmu QB

21 hours ago, freakns said:

kad ti Winston baca loptu tri metra u visi ili pravo pod noge, probaj ti da budes YAC masina... Jackson nije imao 200YAC sa Winstonom... mada realno, Evans jeste uzasan u YAC

2017 mu nije bila vrhunska, ali ocajna je malko preterivanje. cele sezone napad nije funkcionisao. na pocetku je bilo silovanje na Jacksona, onda se Winston povredio, i sve otislo u kurac. 2016 je Evans uhvatio 1300+ yds i 12TD. i to dok je drugi hvatac bio Russell Shepard, covek za koga pola ljudi koji prate NFL nisu ni culi... i dok Evans bude nabijao ovakve brojke, bas me briga za YAC...

a ti si samo besan sto smo potpisali Jensena... ode Marpet nazad na guarda... valjda ce konacno taj OL da profunkcionise :s mada, ako Nelson bude slobodan @7, uzimaj! 42M za 4 godine, 22 garantovano. velike pare za centra, ali ako bude na nivou 2017 ili bolji, zasluzice svaki cent

Ja volim velike receivere i Evansa sam voleo i na collegu i kao draft prospecta ali njegove yac brojke, tako izgledaju brojke nekog ko se sprda.

2017: 71 hvatanja, 115 yac

2016: 96 hvatanja, 169 yac

:hail:

šta li će tek da radi sad kada je dobio brdo guaranteed $?

A što je najbolje od svega, njegov najpoznatiji play na A&M je bio TD za ~97 yarda protiv Bame. Johnny ga pogodio na 20-30 yarda, ovaj stiff-armovao cornera a safety nije mogao da ga stigne. 70 yards afetr catch u jednom playu. U Tampi mu za toliko treba 10 utakmica. :D

Besan sam zbog Jensena? :D

Jensena sam hteo zato što je bio najbolji centar ove godine u free agency, a mi ove godine sa Batesom i Dennisonom prelazimo na zone blocking gde bi nam Jensen odlično legao . Potpisali smo Longa koji je nije loš (kada je zdrav) i  solidan je upgrade u odnosu na Johnsona koji nam je startovao prošle godine i bio verovatno najgori starter u ligi. A vi ste od Jensena napravili najplaćenijeg centra u ligi iako je u karijeri igrao samo 1 sezonu i po kvalitetu ne bi trebao biti ni u top10 po plati. Ne verujem da se isplati takav potpis jer se solidan/dobar centar relativno lako može naći u 2-3 danu drafta.

a Nelson bi vam bio odličan pick. Fenomenalan igrač.

Posted

mislim da Nelson nece stici do nas... 

Denver ili Coltsi ce ga pokupiti.

problem je sto ce verovatno i on i Chub otici u top 6, i onda nemamo sta draftovati. Fitzpatrick ili Ward, nema ko treci, bem li ga...

btw, Joe Thomas ode u penziju :(

11 sezona, covek nije propustion snap u prvih 10 sezona. pokidani triceps u prosloj sezoni je prekinuo streak uzastopno odigranih snapova posle vise od 10000 odveo ga na operaciju i efektivno mu okoncao karijeru. na 130 od 167 odigranih tekmi nije dopustio sack. i sve to u jebenom Clevelandu...

covek je first ballot HOF za 5 godina.

Posted

Verovatno Nelson neće moći da se uzme sa #7 ali ne mora da znači. Ako u top 5 budu 4 QBs i Barkley onda se lako može desiti da ga uzmete. Uostalom, uradite trade sa Coltsima na #6 ako ga baš želite :)

Pogledaj ovde na 8:33 kako blokira safety blitz. :hail:

Savršenstvo. Pre neki dan gledao ovaj video zbog levog tacklea McGlincheya i kad sam video ovaj Nelsonov blok pokušavao sam 20 minuta da raščivijam kako je on uopšte uspeo da uradi to i još uvek nisam siguran. :)

Ovaj momak će da bude igračina i all-pro svake godine. U pass protection njegovi blokovi su na 0.5-1 yard od line of scrimmage. Jedan kratak korak u nazad i odmah blokira i tu je završen play za defanzivca. ToPrejak je. Na combine je na bench pressu imao neki brutalan score. Savršena građa za guarda. Ima ogroman wingspan a ne baš mnogogo duge ruke, torzo kao dvokrilni ormar. Odlična tehnika. awereness, inteligencija...videti pod 8:33 na tom youtubetu. Mislim da je najbolji igrač na ovom draftu.

Inače, Notre Dame je poslednjih godina ubedljivo najbolji OL factory. Braća Za Martin, Stanley, sad stižu Nelson i Mcglinchey. To je sve škola Harry Hiestanda koga su nedavno uzeli Chicago Bearsi da im bude O-line coach. A ofanzivni koordinator će da bude 1 velika faca Mark Helfrich, tako da će napad Bearsa da bude mnogo zabavan za gledanje. Potpisali su sad i nekoliko odličnih igrača. Odbrana im je već prošle godine pokazala ogroman potencijal i oni su dark horse u NFC Northu

btw Bearsi biraju sa #8 i ne bi me iznenadilo da preskoče vas i trejduju za Colts pick na #6 ako Nelson bude slobodan tada. A i baš su pre neki dan pustili Sittona da ode u Dolphinse tako da bi im super došao jedan left guard :)

Posted

Jaaavi se Freače  :D 

Posted

sada sam video!

ne znam sta da mislim... sumnjam da bi u trecoj nasli coveka sa njegovom produkciom... jeste da mu fali po ruke, ali bem li ga, i takav ce biti nas ubedljivo najbolji DE

kako ti i titjer gledate na trecu za JPP? (i swapovali smo pikove 4te runde, ali par mesta tamo vamo u cetvrtoj i nije nesto) hocete preci na 3-4 ili sta je plan?

Posted

Meni drago što smo se rešili ugovora. Previše para za premalo produkcije. Ove godine se neće osetiti, ali sledeće dve će već biti značajna ušteda u kepu.

Posted
14 hours ago, freakns said:

sada sam video!

ne znam sta da mislim... sumnjam da bi u trecoj nasli coveka sa njegovom produkciom... jeste da mu fali po ruke, ali bem li ga, i takav ce biti nas ubedljivo najbolji DE

kako ti i titjer gledate na trecu za JPP? (i swapovali smo pikove 4te runde, ali par mesta tamo vamo u cetvrtoj i nije nesto) hocete preci na 3-4 ili sta je plan?

samo bucsi mogu uzeti čoveka sa pola ruke i 20 miliona garantovanih koji ima 16 sekova u poslednje tri sezone... 

šalim se, jpp je odličan igrač i mislim da će biti odličan za bucse. giantsi ubrzano rade na prebacivanju na 3-4 i tu nema mesta za više od jednog pure 4-3 pass rushera. uz put dobili i pika treće runde, pa je sve super. 

dobar trade i za jedne i za druge.

Posted
14 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Meni drago što smo se rešili ugovora. Previše para za premalo produkcije. Ove godine se neće osetiti, ali sledeće dve će već biti značajna ušteda u kepu.

Nije njegov ugovor bio problem. Posle ove sezone će ga Tampa otpustiti bez posledica po cap. Faliće on dosta Giantsima, ali su uzeli treću rundu i vidi se šta je plan. Za Bucse je ovo 1 year rental, a Licht i Koetter su u fazonu jebo draft, jebo treću rundu, spašavaj radna mjesta.

Posted (edited)

Greska.

Edited by Nesh
  • 2 weeks later...
Posted

Pih...Dalas nogobuljirao Deza. A taman su promenili catch rule. 

Posted

rekoh Grandiju na skype, ne ocekujem da mu iko dadne preko 8 milki...